ΒΙΝΤΕΟ: Πώς πραγματοποιείται η διαδικασία της υδρόλυσης εν πλω εντός του Cape Ray

1 Σχόλιο

Σαν από κάποια ταινία επιστημονικής φαντασίας ή από κάποιο θρίλερ όπου όλα εξαρτώνται από λεπτές ισορροπίες και ένα μικρό τυχαίο ή εσκεμμένο λάθος μπορεί να οδηγήσει στην καταστροφή μοιάζουν οι εικόνες από το βίντεο του στρατού των ΗΠΑ για το πώς πραγματοποιείται η διαδικασία της υδρόλυσης εν πλω εντός του Cape Ray.

 

Το συγκεκριμένο βίντεο το οποίο ο «Αγώνας της Κρήτης» δημοσιοποιεί εδώ, δημιουργήθηκε στις 18 Ιουνίου του 2014, δηλαδή, πριν ξεκινήσει η διαδικασία της υδρόλυσης.

"Sponsored links"

Γυρίστηκε στη Ρότα της Ισπανίας κατά την περίοδο των δοκιμών και αποτελεί ένα είδος δοκιμής για να τεστάρουν συστήματα και την όλη λειτουργία.

Όλα μοιάζουν εξαιρετικά εύθραστα και επικίνδυνα με τον ανθρώπινο παράγοντα να είναι κυρίαρχος. Αναρωτιέται κανείς, τι μπορεί να γίνει αν μία βαλβίδα δε βιδωθεί σωστά ή αν υπάρχει διαρροή ή αν πέσει κατά τη μεταφορά του κάποια από τα πολλά δοχεία με τις επικίνδυνες ουσίες. Η όλη διαδικασία φαντάζει εξαιρετικά πρόχειρη.

Το γεγονός πως αυτές οι δοκιμές έγιναν μόλις μερικές βδομάδες πριν ξεκινήσει η διαδικασία σίγουρα δε λειτουργεί καθησυχαστικά.

Κι αν μοιάζει εξαιρετικά επικίνδυνη η διαδικασία υπό απόλυτα ελεγχόμενες συνθήκες μπορούμε όλοι να φανταστούμε τι θα συμβαίνει υπό πιεστικές συνθήκες και – πιθανότατα, και σύμφωνα πάντα με δικές τους δηλώσεις – υπό κακές καιρικές συνθήκες.

Το βίντεο έχει διάρκεια περίπου 15 λεπτά και αποτελεί ένα ντοκουμέντο μίας διαδικασίας προβληματικής.

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

1 Σχόλιο

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις