Βουλγαράκης υπενθυμίζει στον Σταθάκη: “Ομόφωνη η απόφαση για ματαίωση των διαδικασιών παραχώρησης του Αερολιμένα Χανίων”

Κανένα σχόλιο

Με υπόμνημά του ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων Απόστολος Βουλγαράκης υπενθυμίζει στον Υπουργό Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας & Τουρισμού, κ. Γιώργο Σταθάκη, ότι η απόφαση για ματαίωση των διαδικασιών παραχώρησης του Αερολιμένα Χανίων ήταν ομόφωνη. Το υπόμνημα έρχεται μία ημέρα μετά τη δημοσιοποίηση εκ μέρους του υπουργού της πρόθεσης της κυβέρνησης για “ουσιαστική επαναδιαπραγμάτευση” αλλά όχι για ακύρωση της ιδιωτικοποίησης των περιφερειακών αεροδρομίων.

Πιο αναλυτικά στο κείμενο του υπομνήματος αναφέρονται τα εξής:

«Με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις σας για επαναδιαπραγμάτευση  των όρων  παραχώρησης του Κρατικού Αερολιμένα Χανίων «Ι. Δασκαλογιάννης», θα επιθυμούσα  να σας υπενθυμίσω ολόκληρη την σειρά των ενεργειών που έγιναν από την Περιφέρεια Κρήτης και ιδιαίτερα από την ΠΕ Χανίων αλλά και την ΠΕ Ρεθύμνου σε συνεργασία και με ομόφωνη  αποδοχή των Δήμων των δυο Ενοτήτων.

"Sponsored links"

Σημειώνω επί του παρόντος ότι, η ομόφωνη  απόφαση για ματαίωση των διαδικασιών παραχώρησης του Αερολιμένα  Χανίων έτυχε της καθολικής αποδοχής και στήριξης όλων των τοπικών Βουλευτών, συμπεριλαμβανομένου και εσάς του ιδίου, καθώς και των φορέων των δυο Νομών.

Τέλος σας υπογραμμίζω ότι ήδη εκκρεμεί προς εκδίκαση στο ΣΤΕ αίτηση ακύρωσης της διαδικασίας παραχώρησης που κατέθεσαν οι Νομικές Υπηρεσίες της ΠΕ Χανίων και του Δήμου Χανίων με τον Δικηγορικό Σύλλογο Χανίων με αιτούντες όλους τους ΟΤΑ Α΄ και Β΄ βαθμού Χανίων και Ρεθύμνου.

Συνημμένα σας αποστέλλονται όλα τα σχετικά έγγραφα και παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες στο πλαίσιο των ανωτέρω ομόφωνων αποφάσεων.»

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις