20.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Βούλτεψη: Φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ για τις καταγγελίες Χαϊκάλη

Ημερομηνία:

Η κυβερνητική εκπρόσωπος, Σοφία Βούλτεψη, κατήγγειλε ως υπεύθυνο για την κατάσταση που διαμορφώνεται με τις καταγγελίες του Παύλου Χαϊκάλη για απόπειρα χρηματισμού του, τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα.

«Το ξεκίνησε αυτό στη συζήτηση για την ψήφο εμπιστοσύνης. Ξεκίνησε τον εκβιασμό και τις απειλές κατά βουλευτών, προκειμένου να μην ψηφίσουν για Πρόεδρο της Δημοκρατίας», είπε η Σοφία Βούλτεψη και χαρακτήρισε τον Αλέξη Τσίπρα «αρχιτέκτονας της διάλυσης, μαέστρος της διαβολής, πηγή της συκοφαντίας και των εκβιασμών και ο σκηνοθέτης αυτού του κουκλοθέατρου της ντροπής. Χρησιμοποιεί ως όργανο, ως μαριονέτες όποιον άλλον νομίζει ότι επωφελείται».

Η κυβερνητική εκπρόσωπος αναφέρθηκε και στη δήλωση των βουλευτών Βουδούρη και Παραστατίδη λέγοντας πως με αυτήν «συνεχίστηκε το απαράδεκτο σχέδιο της ανωμαλίας». «Επετέθησαν κατά βουλευτών καθ’ όλα αξιοπρεπών, ικανών και σοβαρών -απαράδεκτο αυτό- και κατά του κ. Λυκούδη και κατά των άλλων» σχολίασε και πρόσθεσε ότι «προσπαθούν δηλαδή ακόμη και τώρα να κάμψουν το ελεύθερο φρόνημα των βουλευτών και να τους απαξιώσουν».

«Αυτή τη στιγμή το πολίτευμα βρίσκεται στα χέρια της Δικαιοσύνης. Εννοώ ότι εάν δεν αποδειχθούν όλα αυτά τα οποία λέγονται και εάν δεν έχουμε άμεση διερεύνηση, θα ίπταται όλο αυτό το νέφος, το ζοφερό και βρωμερό, πάνω από τη Δημοκρατία μας. Πρέπει να τελειώσει αυτή η έρευνα. Εμείς δεν παρεμβαίνουμε», δήλωσε και κάλεσε τους βουλευτές να δείξουν έμπρακτα ότι δεν έχουν τρομοκρατηθεί από αυτό το κλίμα.

Για την Προεδρική εκλογή σημείωσε ότι οι πολιτικές πρωτοβουλίες που έπρεπε να αναληφθούν, έχουν ήδη αναληφθεί. «Το πρόσωπο του κ. Δήμα είναι αποδεκτό απ’ όλους και από την αξιωματική αντιπολίτευση. Άρα, λοιπόν, δεν είναι ζήτημα προσώπου. Έχουν πει από την αρχή ότι «ο Θεός να κατέβει, εμείς δεν θα τον ψηφίσουμε», είπε.

tvxs.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σαββατοκύριακο γεμάτο εκδηλώσεις στο Comixadiko στα Χανιά

Γεμάτο δράσεις είναι αυτό το Σαββατοκύριακο το Comixadiko (Ξέπαπα 15) στα Χανιά. Το Σάββατο...