Βρέθηκε νεκρή σε γερμανικό πολυβολείο στο Ξαμουδοχώρι η Suzan Eaton – Δύσκολη η ανάσυρση του πτώματος

Κανένα σχόλιο

Οι όποιες ελπίδες για να βρεθεί ζωντανή η 60χρονη Αμερικανίδα βιολόγος Suzan Eaton σήμερα εξανεμίσθηκαν.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών χθες το βράδυ και σε σπηλιά – παλιό γερμανικό πολυβολείο στο Ξαμουδοχώρι του Δήμου Πλατανιά, η 60χρονη βρέθηκε νεκρή.

Σημειώνουμε ότι για τον σκοπό της ανάσυρσης του πτώματος στο σημείο βρίσκονται δυνάμεις της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής αλλά και της 3ης ΕΜΑΚ από το Ηράκλειο καθώς το σημείο όπου βρίσκεται είναι δύσκολα προσβάσιμο. Εξαιτίας αυτών των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών οι αρχές δεν αποκλείουν κανένα ενδεχόμενο σχετικά με τις αιτίες του θανάτου της. Εκεί βρίσκονται και οι συγγενείς της Αμερικανίδας που σοκαρισμένοι παρακολουθούν τις δραματικές εξελίξεις.

"Sponsored links"

Να υπενθυμίσουμε ότι η Suzan Eaton είχε εξαφανισθεί την Τρίτη 2 Ιουλίου από την περιοχή κοντά στην Ορθόδοξη Ακαδημία Κρήτης στο Κολυμβάρι όπου συμμετείχε σε διεθνές συνέδριο βιολογίας.

Από τότε ξεκίνησαν εξονοχυστικές έρευνες με την οικογένειά της μάλιστα να προσφέρει 50.000 ευρώ σε όποιον βοηθήσει στην εύρεσή της.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις