Βραβείο Αριστείας στη Περιφέρεια Κρήτης

Κανένα σχόλιο

Με το βραβείο Αριστείας Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων «Treasures of Greek Tourism 2017» βραβεύτηκε η Περιφέρεια Κρήτης σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα (ξενοδοχείο King George), παρουσία εκπροσώπων τουριστικών φορέων και επιχειρήσεων.

Την εκδήλωση διοργάνωσε η εταιρεία  «New Times Publishing»  υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού,  του ΣΕΤΕ,  του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος και της FEDHATTA.

Στην εκδήλωση τιμήθηκαν και βραβεύτηκαν οι σημαντικότερες τουριστικές επιχειρήσεις, Περιφέρειες, που σύμφωνα με τον διοργανωτή έχουν προσφέρει σημαντικά στην ανάπτυξη της Ελλάδας προβάλλοντας τη θετική εικόνα της χώρας στο εξωτερικό, ενισχύοντας  την οικονομία και όλους τους συνεργαζόμενους με τον τουρισμό κλάδους προσφέροντας παράλληλα μεγάλο αριθμό θέσεων εργασίας.

"Sponsored links"

Το βραβείο της Περιφέρειας Κρήτης παρέλαβε ο εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Τουρισμού Μιχάλης Βαμιεδάκης ο οποίος και ευχαρίστησε τους διοργανωτές για την τιμητική διάκριση.

Στην εκδήλωση χαιρετισμούς πραγματοποίησαν:

-Γ.Γ. ΥΠΟΤ κ. Γιώργος Τζιάλλας εκ μέρους υπουργού Κυρίας Έλενας Κουντουρά

-Μάνος Ν. Κόνσολας, τομεάρχης Τουρισμού της Νέας Δημοκρατίας

-Χαράλαμπος Καρίμαλης, Προέδρος ΕΟΤ

-Αγάπη Σμπώκου, εκ μέρους ΣΕΤΕ

-Χριστίνα Τετράδη, αντιπρόεδρος ΔΣ ΞΕΕ εκ μέρους

-Γιώργος Τσακίρης, Πρόεδρος  Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος

-Λύσσανδρος Τσιλίδης, Πρόεδρος FEDHATTA

"Sponsored links"

Τιμητικά βραβεία για την πολύ σημαντική υποστήριξη στην ανάπτυξη του Ελληνικού τουριστικού προϊόντος απονεμήθηκαν στην Aegean Airlines και στο Διεθνές Αεροδρόμιο Αθήνας.

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις