Δόθηκαν όλα τα εισιτήρια για τη «Βραδιά Αγάπης» στη “Λιμνούπολη” για την στήριξη του Συλλόγου «Ορίζοντας» με τους Freaktones

Κανένα σχόλιο

Σήμερα Τετάρτη 8 Ιουλίου 2020 και ώρα 21:00 θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση στη «Λιμνούπολη» για την ενίσχυση των σκοπών του Συλλόγου «Ορίζοντα».

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση:

“Οι Freaktones θα μας διασκεδάσουν live με τη μουσική τους, ενώ ο dj Αριστοτέλης Μανουδάκης θα μας κρατήσει συντροφιά με τις μουσικές του επιλογές.

"Sponsored links"

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την υποστήριξη της εθελοντικής ομάδας: «ΓΕΙΤΟΝΙΣΣΕΣ» Χαλέπας.

Σας περιμένουμε για μία όμορφη βραδιά με φαγητό, ποτό και μουσική, για καλό σκοπό! Όλοι μαζί είμαστε δίπλα στις οικογένειες της πόλης μας!

*To tin to tin – bar catering θα βρίσκεται στον χώρο της εκδήλωσης.

Να σημειώσουμε ότι η συμμετοχή είναι πολύ μεγάλη αφού ήδη έχουν προπωληθεί όλα τα εισιτήρια.

Βραδιά Ορίζοντας

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις