Βρετανία: Νέο κόμμα κατά του lockdown από τον Φαρατζ

Κανένα σχόλιο

Στην επανίδρυση του κόμματος «Brexit» προχωρά ο Νάιτζελ Φάρατζ, ο Βρετανός πολιτικός ο οποίος είχε ηγετικό ρόλο στην εκστρατεία για την αποχώρηση της Βρετανίας από την Ε.Ε.

Πλέον, το κόμμα θα ονομάζεται «Reform UK» και θα αντιτίθεται στην εφαρμογή των μέτρων lockdown, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «The Telegraph».

Το νέο κόμμα αναμένεται να ανακοινωθεί σήμερα από τον Φάρατζ και τον πρόεδρο του κόμματος «Brexit» Ρίτσαρντ Τάις. Όπως αναφέρουν τα βρετανικά ΜΜΕ θα υποστηρίζει μία πολιτική «στοχευμένης προστασίας» από τον κορωνοϊό, αλλά μόνο για τους πιο ευπαθείς.

"Sponsored links"

Το κόμμα «Brexit» ιδρύθηκε στις αρχές του 2019 από τον Φάρατζ, η μακρόχρονη εκστρατεία του οποίου κατά της συμμετοχής της Βρετανίας στην Ε.Ε., είχε σημαντικό ρόλο στη διεξαγωγή του δημοψηφίσματος του 2016, με το οποίο οι Βρετανοί ψήφισαν την «απόσχιση» τους από τις Βρυξέλλες.

Στα : Κόσμος

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις