«Βροχή» τα πρόστιμα για μάσκες και…υπεράριθμη μάζωξη σε σπίτι

Κανένα σχόλιο

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι εντατικοί έλεγχοι που πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα από τις υπηρεσίες της ΕΛΑΣ για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Στην Κρήτη, την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου, βεβαιώθηκαν συνολικά 32 πρόστιμα, εκ των οποίων τα 31 αφορούσαν σε μη χρήση μάσκας και το ένα σε…υπεράριθμη μάζωξη σε σπίτι στο Ηράκλειο.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, 11 πρόστιμα βεβαιώθηκαν στο Ηράκλειο. Τα πρόστιμα επιβλήθηκαν σε 2 πεζούς που κυκλοφορούσαν χωρίς μάσκα,  σε 2 πελάτες σούπερ μάρκετ, 6 πρόστιμα βεβαιώθηκαν σε υπαλλήλους υγειονομικού ενδιαφέροντος, και 1 σε επιβάτη λεωφορείου.

"Sponsored links"

Στο Ηράκλειο όμως έπεσε…πρόστιμο και για μια συνάθροιση σε σπίτι μιας και ο αριθμός των παρευρισκόμενων εκεί, ξεπερνούσε το επιτρεπόμενο όριο , βάσει των νέων περιοριστικών μέτρων που βρίσκονται σε ισχύ στο Ηράκλειο.

Oι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η εκδήλωση έλαβε χώρα σε αυλή σπιτιού, λίγο πριν ο γιος της οικογένειας φύγει για φαντάρος. Το πρόστιμο σε αυτή την περίπτωση μάλιστα ανήλθε στις 3.000 ευρώ

Παράλληλα, βεβαιώθηκαν 16 πρόστιμα σε πεζούς στα Χανιά ενώ καταγράφηκαν 4 παραβάσεις σε εργαζόμενους, σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, στο Ρέθυμνο.

cretapost.gr

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις