Βροχή τα πρόστιμα στην Κρήτη λίγο πριν την καραντίνα

Κανένα σχόλιο

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι έλεγχοι της Ελληνικής Αστυνομίας για την τήρηση των μέτρων ενάντια στη διασπορά του κορωνοϊού, λίγες ώρες πριν την επιβολή του καθολικού lockdown, όπως ανακοινώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Υπενθυμίζεται ότι τόσο ο κ. Μητσοτάκης όσον και ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς έχουν προειδοποιήσει ότι οι έλεγχοι όχι απλά θα συνεχιστούν αλλά θα ενταθούν περαιτέρω.

Στην Κρήτη, την Πέμπτη, επιβλήθηκαν συνολικά 84 πρόστιμα. Δύο εξ αυτών αφορούσαν σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στο Ηράκλειο. Στη μία περίπτωση επιβλήθηκε πρόστιμο για όρθιους πελάτες, ύψους 3.000 ευρώ ενώ στη δεύτερη περίπτωση η παράβαση αφορούσε υπεράριθμους και επιβλήθηκε πρόστιμο 7.000 ευρώ και αναστολή λειτουργίας.

"Sponsored links"

Πολλά ήταν επίσης τα πρόστιμα για μη χρήση μάσκας – 82 συνολικά – και συγκεκριμένα επιβλήθηκαν:

  • 27 στο Ηράκλειο – 17 σε υπαλλήλους καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, 9 σε πεζούς και 1 σε επιβάτη λεωφορείου
  • 23 στο Λασίθι – 16 σε πεζούς, 3 σε υπαλλήλους καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος και 2 σε υπάλληλο και πελάτη πρακτορείου ΟΠΑΠ αντίστοιχα
  • 19 στα Χανιά – 17 σε πεζούς, 1 σε υπάλληλο καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος και 1 σε πελάτη.
  • 13 στο Ρέθυμνο – 11 σε πεζούς και 2 υπαλλήλους καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις