19.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Βόρειος Οδικός Άξονας Κρήτης

Ημερομηνία:

κ. Διευθυντά

Τον τελευταίο καιρό στον τοπικό τύπο, υπάρχει σειρά δημοσιευμάτων για το Βόρειο Οδικό Άξονα της Κρήτης (ΒΟΑΚ).

Στα δημοσιεύματα αυτά, τονίζεται η επικινδυνότητα του δρόμου, με αναφορά μάλιστα, σε αριθμούς θυμάτων και εικονοστασίων, που έχουν γίνει κατά μήκος του δρόμου, από συγγενείς παθόντων. Επίσης παρουσιάζονται με πειστικές φωτογραφίες, οι επικίνδυνες στροφές, η έλλειψη φωτισμού, οι κατεστραμμένες πινακίδες, η απαράδεκτη καθαριότητα κ.α.

Η κατάσταση αυτή του ΒΟΑΚ οφείλεται κυρίως, κατά τη γνώμη μου, στην επιμονή της πλειοψηφίας, δυστυχώς, των συμπολιτών μας, που πιστεύει, εδώ και δεκαετίες, ότι ένας σύγχρονος ΒΟΑΚ, πρέπει να γίνει και να συντηρείται αποκλειστικά από το κράτος, χωρίς την επιβολή διοδίων.

Σημειωτέον, ότι σε όλη την Ελλάδα γίνονται αυτοκινητόδρομοι σε συνεργασία με ιδιώτες και διόδια, τα οποία μάλιστα σε μερικές περιπτώσεις, πληρώνονται ακόμα και πριν τελειώσει εξ’ ολοκλήρου ο δρόμος.

Μήπως λοιπόν αφού δεν έχουμε αποτέλεσμα, με τα τόσα χρόνια επιμονής, στην κρατική μόνο παρέμβαση χωρίς διόδια, πρέπει να αλλάξουμε γνώμη;

Ο αριθμός των θυμάτων δεν επιτρέπει, νομίζω άλλη επιμονή και καθυστέρηση.

Ευχαριστώ για τη φιλοξενία
Δρ. Εμμ. Μιχ. Παπαδάκης
Παθολόγος – Νεφρολόγος

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Συλλογές Άρθρων
Επιλεγμένα άρθρα από όλο το Internet | Συλλέγουμε τα καλύτερα άρθρα, θέσεις και απόψεις από διάφορα sites και blogs. Τα αναδημοσιεύουμε στην ιστοσελίδα του "Α.τ.Κ." αναφέροντας πάντα την πηγή και τον συντάκτη. | Κάντε like τον "Α.τ.Κ." στην facebook σελίδα του και ακολουθήστε τον λογαριασμό του στο twitter | Περισσότερα άρθρα εδώ

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στο ΕΠΙ ΓΗΣ IV, την Παρασκευή 29 Μαρτίου στην Ηλεία ο Χανιώτης ερευνητής Κωνσταντίνος Χαρτζουλάκης

Ο σπουδαίος ερευνητής Κωνσταντίνος Χαρτζουλάκης πτυχιούχος της Γεωπονικής Σχολής...