Β. Βαγιωνάκη για ΒΟΑΚ: Δική μας βούληση είναι να μη μπουν διόδια για τους Κρητικούς

Κανένα σχόλιο

Η βουλευτίνα Χανίων κ. Βάλια Βαγιωνάκη ήταν στο Ηράκλειο στην επίσκεψη του Υπουργού Υποδομών κ. Σπίρτζη κατά την οποία προχώρησε σε ανακοινώσεις σχετικά με τη δημιουργία του νέου ΒΟΑΚ.

Σε δηλώσεις της στην εφημερίδα μας η κ. Βαγιωνάκη σχολίασε τις ανακοινώσεις που έγιναν ως εξής:

Είναι πολύ ευτυχές το γεγονός ότι ξεκινάει η διαδικασία λύσης του προβλήματος με ένα συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα. Μπορεί να μην είναι ένα έργο που να γινεται με ένα τρόπο όμως έχει τη σημασία του ότι υπάρχουν χρήματα με τη Μελέτη Στρατηγικού Σχεδιασμού και για τα δύο τμήματα που αφορούν από Χανιά μέχρι Καστέλι και από τον Άγιο Νικόλαο μέχρι τη Σητεία.

"Sponsored links"

Είναι λογικό ότι ξεκινάει από το τμήμα εκείνο που έχουμε και τα μεγαλύτερα προβλήματα και τον μεγαλύτερο φόρτο, δηλαδή, από τα Χανιά μέχρι το Ηράκλειο.

Πιστεύω ότι ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα που αφορά την Κρήτη αρχίζει να λύνεται. Κατάλαβα από αυτά που είπε ο Υπουργός – και θα έχουμε τη δυνατότητα να κουβεντιάσουμε ξανά και στο μέλλον – ότι αυτό που θα δημιουργηθεί δε θα έχει καμία σχέση με αυτό που έχουμε σήμερα.

Δικιά μας πολιτική βούληση και θέληση και προσπάθεια είναι να μη μπουν διόδια για τους Κρητικούς κατοίκους του νησιού. Από εκεί κι ύστερα, όπως ισχύει και σε άλλες περιοχές και στην Ευρώπη, γιατί να μην πληρώνουν οι τουρίστες τη χρήση του οδικού δικτύου;

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις