Β. Διγαλάκης: 2.000 υποτροφίες σε μεταπτυχιακούς και διδακτορικούς φοιτητές για πανεπιστημιακά φροντιστήρια

Κανένα σχόλιο

Με όριο συμμετοχής 50 φοιτητών θα διεξαχθούν οι θεωρητικές διαλέξεις στα πανεπιστήμια, ενώ τα εργαστηριακά μαθήματα και οι κλινικές θα πραγματοποιηθούν κανονικά, με τήρηση των απαραίτητων μέτρων προστασίας έναντι του κορονοϊού, επανέλαβε ο Β. Διγαλάκης σχετικά με την έναρξη της ακαδημαϊκής χρονιάς.

Παράλληλα, όπως δήλωσε ο υφυπουργός Παιδείας στην ΕΡΤ, το υπουργείο Παιδείας θα προκηρύξει άμεσα 2.000 υποτροφίες σε μεταπτυχιακούς και διδακτορικούς μαθητές για φρονιστηριακά μαθήματα σε φοιτητές του προπτυχιακού επιπέδου.

Οι υποτροφίες θα δοθούν στη βάση της ανταποδοτικότητας, ώστε και να ενισχυθούν οικονομικά οι φοιτητές ανώτερων σπουδών, και να βοηθηθούν οι φοιτητές του προπτυχιακού επιπέδου.

"Sponsored links"

Τέλος, με αφορμή την περίπτωση φοιτητή που πέρασε στο μαθηματικό Σάμου, ο Β. Διγαλάκης επιβεβαίωσε πως το υπουργείο Παιδείας εξετάζει μέτρα εξορθολογισμού του συστήματος εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Το κύριο μέτρο που εξετάζεται είναι η θέσπιση ενός ελάχιστου βαθμού εισαγωγής σε ένα μάθημα που θα ορίσει το κάθε πανεπιστήμιο, ενώ παράλληλα επανεξετάζεται η επαναφορά της βάσης του 10.

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις