Β. Κικίλιας: Διεξάγεται ένας παγκόσμιος πόλεμος μεταξύ χωρών για τον ιατρικό εξοπλισμό προφύλαξης

Κανένα σχόλιο

Tο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ επισκέφθηκε την Παρασκευή ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας.

Ο υπουργός επιτήρησε τους ειδικά διαμορφωμένους χώρους για την υποδοχή κρουσμάτων, και είχε διαδοχικές συνεργασίες με τους γιατρούς του νοσοκομείου.

«Ήρθα να δω την συγκλονιστική προσπάθεια που κάνουν γιατροί, νοσηλευτές, παραϊατρικό και διοικητικό προσωπικό. Είμαι πολύ υπερήφανος για όλους τους σε μια πρωτόγνωρη κατάσταση μια πανδημίας που προφανώς δεν φανταζόταν κανείς ότι θα τύχει στην γενιά μας. Ζητάω προσοχή, φροντίδα για τις ευάλωτες ομάδες, να τηρούμε τα μέτρα και να δώσουμε την δυνατότητα σε αυτούς τους ανθρώπους η δουλειά που κάνουν είναι ηρωική να μπορέσουν να την φέρουν εις πέρας μέχρι τέλους», σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Κικίλιας.

"Sponsored links"

Παράλληλα, αναφερόμενος στην έλλειψη υλικών, ο υπουργός Υγείας σημείωσε χαρακτηριστικά ότι «μαίνεται ένας παγκόσμιος πόλεμος για τα υλικά. Γίνεται μια τεράστια μάχη από την ελληνική Κυβέρνηση, προκειμένου να μπορεί μόνιμα να έχει ροή υλικών, για να προμηθεύει τα νοσοκομεία. Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε, ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό για όλα τα νοσοκομεία και όλα τα κέντρα υγείας, για όλους τους γιατρούς και τους νοσηλευτές σε όλη την Ελλάδα. Η μάχη είναι καθημερινή, τη βλέπετε μπροστά σας. Βλέπετε τι συμβαίνει σε άλλες χώρες, πού βρίσκονται και πού βρισκόμαστε. Σας παρακαλώ πολύ όλοι, με υπευθυνότητα και σοβαρότητα, να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια».

thestival.gr

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις