Β. Σιούτη: “Για ποιον λόγο μπορεί να πηγαίνει κάποιος στο σούπερμάρκετ, αλλά να τον κανιβαλίζουμε αν πηγαίνει στην εκκλησία για να προσευχηθεί;”

Κανένα σχόλιο

Μία διαφορετική οπτική για το θέμα του εκκλησιασμού προσφέρει η δημοσιογράφος Βασιλικής Σιούτη επισημαίνοντας ότι με την λήψη κατάλληλων μέτρων προστασίας θα μπορούσαν οι πιστοί να πηγαίνουν στις εκκλησίες, όπως άλλοι πηγαίνουν στα σούπερ – μάρκετ.

Διαβάστε τι αναφέρει:

Προσωπικά δεν είμαι θρησκευόμενη. Ούτε εγώ, ούτε κανένας άλλος από την οικογένεια μου έχουμε παρακολουθήσει ποτέ εκκλησιασμό. Ως φιλελεύθερος άνθρωπος όμως, σέβομαι απόλυτα το δικαίωμα των θρησκευόμενων συμπολιτών μας και την ανάγκη τους, ειδικά αυτές τις δύσκολες ώρες.

"Sponsored links"

Όταν τηρούνται οι κανόνες, για ποιον λόγο να κανιβαλίζουμε τους συμπολίτες μας που θέλουν να προσευχηθούν στην εκκλησία; Για ποιον λόγο μπορεί να πηγαίνει κάποιος στο σούπερμάρκετ, αλλά να τον κανιβαλίζουμε αν πηγαίνει στην εκκλησία για να προσευχηθεί; Κάτι που είναι βαθιά πνευματική ανάγκη για πολλούς θρησκευόμενους συμπολίτες μας.

Αν μη τι άλλο, αποδεικνύεται και η υποκρισία κάποιων που παριστάνουν τους φιλελεύθερους και ότι δήθεν σέβονται τα ανθρώπινα δικαιώματα, όταν κανιβαλίζουν όσους απλώς δεν είναι σαν αυτούς χωρίς να ενδιαφέρονται να κατανοήσουν τις ανάγκες τους και δεν ανέχονται τις πεποιθήσεις του άλλου.

 

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις