15.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Γίνονται προσπάθειες να κρατηθεί ανοικτό το εθνικό οδικό δίκτυο από Γεωργιούπολη έως Καστέλι

Ημερομηνία:

Η χιονόπτωση, εκτός από την πόλη των Χανίων, συνεχίζεται σε όλο το Νομό σε έντονο βαθμό.

Το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας σε συνεργασία με τα αντίστοιχα τμήματα των Δήμων του Νομού επιχειρούν, με τα συνεργεία τους, να κρατήσουν το επαρχιακό δίκτυο ανοιχτό.

Ωστόσο, η ένταση της χιονόπτωσης παραμένει ισχυρή σχεδόν σε όλο το Νομό, και οι πολίτες που μετακινούνται με οχήματα παρακαλούνται να σταματήσουν οποιαδήποτε μετακίνηση μέχρι να περάσει το φαινόμενο, ακόμα και εντός πόλεως, όπου οι καιρικές συνθήκες είναι επικίνδυνες και σχεδόν απαγορευτικές.

Οι μετακινήσεις από Χανιά προς Κεραμειά, και από Χανιά προς Ακρωτήρι είναι επίσης ιδιαίτερα απαγορευτικές. Γίνονται προσπάθειες από τα συνεργεία να κρατήσουν το εθνικό οδικό δίκτυο ανοιχτό, από τη Γεωργιούπολη μέχρι το Καστέλι, αλλά οι κατολισθήσεις είναι συνεχόμενες, και χρειάζεται απόλυτη προσοχή στις μετακινήσεις.

Οι πολίτες παρακαλούνται να σεβαστούν τις οδηγίες προστασίας τους μέχρι νεωτέρας.

Το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί συνάντηση μεταξύ του Αντιπεριφερειάρχη και των Δημάρχων Χανίων, προκειμένου να συζητήσουν το ενδεχόμενο να κλείσουν τα σχολεία του νομού για αύριο Δευτέρα 9.

Νεότερο σχετικό δελτίο θα εκδοθεί στις 6 μμ περίπου.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση για τα 200 χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι

Φέτος συμπληρώνονται διακόσια χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι Κισσάμου, που έγινε από...

Κρήτη: Πειθαρχική δίωξη κατά αντιδημάρχου για παράνομες μεταδημοτεύσεις!

Βόμβα στην Αυτοδιοίκηση της Κρήτης ! Την Πειθαρχική δίωξη...