Γαβριήλ Σακελλαρίδης: «Δε θα είμαι υποψήφιος ευρωβουλευτής, δεν επιθυμώ να επανέλθω στην κεντρική πολιτική σκηνή»

Κανένα σχόλιο

Διαψεύδει ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης τις φήμες και “πληροφορίες” ότι θα είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ και την εκπομπή Άλλη Διάσταση ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης με την ιδιότητα του Διευθυντή του Ελληνικού Τμήματος της Διεθνούς Αμνηστίας μίλησε για το υπόμνημα της οργάνωσης σχετικά με τον νομικό ορισμό του βιασμού στα πλαίσια της διαβούλευσης για τον ποινικό κώδικα που είχε παρουσιαστεί νωρίτερα και σε συνέντευξη Τύπου σε κεντρικό καφέ της Αθήνας.

Ερωτηθείς στο τέλος αν δέχτηκε πρόταση να είναι υποψήφιος στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, απάντησε ότι δεν θα είναι υποψήφιος και διέψευσε ότι του έγινε επίσημη πρόταση, ενώ ανέφερε ότι έχει ξαναπαντήσει και παλιότερα σε σχέση με σενάρια που είχαν κυκλοφορήσει για τις δημοτικές εκλογές. “Δεν είναι κάτι το οποίο το επιθυμώ σε καμία περίπτωση, το να επανέλθω στην κεντρική πολιτική σκηνή. τους λόγους τους έχω εξηγήσει σε άλλες περιστάσεις” κατέληξε κλείνοντας το θέμα εκεί.

"Sponsored links"

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις