Γαρυφαλιά Ανδρουλάκη: Η γυναίκα που από οπερατέρ έγινε οδηγός λεωφορείου και δουλεύει πάντα μαζί με το σκυλάκι της

Κανένα σχόλιο

Γαρυφαλιά Ανδρουλάκη: Η οδηγός αστικού λεωφορείου από το Ηράκλειο, δεν πηγαίνει σχεδόν ποτέ στην δουλειά της, χωρίς τον καλύτερο της φίλο. Πρόκειται για έναν σκύλο, που δεν θέλει με τίποτα να αποχωριστεί την αφεντικίνα του. Βέβαια, ακολουθώντας την στο λεωφορείο, αποκτά πολλά προνόμια.

Υπάρχουν φορές, που η αγάπη για τα ζώα, δεν έχει φραγμούς και δε γνωρίζει όρια. Ένα τρανταχτό παράδειγμα, είναι αυτό μίας οδηγού από το Αστικού ΚΤΕΛ Ηρακλείου. Όποτε δουλεύει, δεν το κάνει μόνη της, αφού κινείται στους δρόμους της πόλης με…παρέα.

Αυτή η παρέα δεν είναι άλλη, από το  συμπαθές τετράποδο, το οποίο δεν θέλει να αφήνει ούτε για ένα λεπτό την αφεντικίνα του, Γαρυφαλιά Ανδρουλάκη. Το σκυλάκι στάθηκε τυχερό εις διπλούν διότι, όχι μόνο βρίσκεται στο πλευρό της Γαρυφαλιάς, αλλά έχει και το προνόμιο να απολαμβάνει αμέτρητες βόλτες στους δρόμους της πόλης.

"Sponsored links"

Όσο για την οδηγό, αποδείχτηκε άριστη επαγγελματίας για ακόμη μία φορά. Το συγκεκριμένο δρομολόγιο, διαθέτει μία διαφορετική φιλόζωη νότα. Αποδεικνύοντας έτσι, ποιοι είναι οι καλύτεροι και αχώριστοι φίλοι του ανθρώπου.

Να σημειώσουμε ότι όπως αναφέρει το cretalive.gr, η Γαρυφαλιά Ανδρουλάκη πριν γίνει οδηγός λεωφορείου υπήρξε μία από τις πιο γνωστές οπερατέρ στην Κρήτη επί σειρά ετών. Με την κάμερα στον ώμο βρισκόταν παντού και πάντα για τις ανάγκες του ρεπορτάζ.

 

newsone.gr

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης