22.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Γεγονός το άνοιγμα στην Κρήτη για μεγάλη αμερικανική αλυσίδα ξενοδοχείων

Ημερομηνία:

Την προσθήκη δύο νέων ξενοδοχείων με τη σημαία των brands Wyndham Grand και Wyndham, η οποία σηματοδοτεί την είσοδο της Wyndham σε Κρήτη και Κύπρο, ανακοίνωσε η αμερικανική ξενοδοχειακή αλυσίδα. Το deal γίνεται σε συνεργασία με την εταιρεία συμβουλευτικής, διαχείρισης και ανάπτυξης ξενοδοχειακών μονάδων Zeus International.

Το 2017 η Wyndham και η Zeus ανακοίνωσαν μια συνεργασία για την ανάπτυξη 20 ξενοδοχείων, σε διάστημα 10 ετών, σε Ελλάδα, Κύπρο, Ιταλία και τις Βαλκανικές χώρες. Τους τελευταίους 18 μήνες, όπως αναφέρθηκε σε ενημέρωση προς τους δημοσιογράφους, οι δύο εταιρείες έχουν ήδη εντοπίσει 8 ξενοδοχεία και έχουν ανοίξει έξι από αυτά (συμπεριλαμβανομένoυ του Wyndham Grand και του Wyndham Athens Residences που άνοιξαν πρόσφατα στην καρδιά της Αθήνας) – με δύο επιπλέον ξενοδοχεία που αναμένεται να ανοίξουν τους επόμενους μήνες.

Η Wyndham θα εγκαινιάσει την παρουσία της στην νησιωτική Ελλάδα με ένα νέο πολυτελές ξενοδοχείο στην Κρήτη, το Wyndham Grand Mirabello, προσθέτοντας το διάσημο πρώην Mirabello Beach & Village στο εμπορικό σήμα της Wyndham Grand.Το ξενοδοχείο διαθέτει 311 δωμάτια, πάνω από 520 τ.μ. χώρους συνεδρίων και εκδηλώσεων, 5 εστιατόρια και μπαρ σε μοναδικές τοποθεσίες, πισίνες, σπα, γυμναστήριο, αθλητικές εγκαταστάσεις κ.α.

Επιπρόσθετα, θα ξεκινήσει την λειτουργία του στη Λευκωσία το Wyndham Nicosia. Θα διαθέτει 140 δωμάτια και σουίτες, 7 αίθουσες συνεδρίων και εκδηλώσεων συνολικής χωρητικότητας 1200 ατόμων, 2 εστιατόρια και μπαρ εκ των οποίων ένα εντυπωσιακό roof top με θέα στην πόλη της Λευκωσίας, spa, γυμναστήριο καθώς και πληθώρα υπηρεσιών. Υπενθυμίζεται ότι η ανάληψη της ανακατασκευής και λειτουργίας του εν λόγω ακινήτου από τη Zeus International έρχεται στο πλαίσιο συμφωνίας με την “Εθνική Πανγαία ΑΕΕΑΠ”.

Η Zeus International έχει γίνει ένας εξαιρετικά σημαντικός και στρατηγικός συνεργάτης για εμάς στην περιοχή της Μεσογείου και είμαστε ενθουσιασμένοι για την προσθήκη στο χαρτοφυλάκιό μας αυτών των δύο νέων ξενοδοχείων”, δήλωσε ο Geoff Ballotti, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος των Wyndham Hotels & Resorts. “Το 2018 παρουσιάσαμε το Dolce, το signature brand μας στον χώρο των εκδηλώσεων και επαγγελματικών συναντήσεων, στην Αττική Ριβιέρα – πρόκειται για το πρώτο ξενοδοχείο Dolce στην Ελλάδα – και ανοίξαμε το Wyndham Athens Residence, το πρώτο μεικτής χρήσης (mixed-use) concept φιλοξενίας στην Ελλάδα. Βλέπουμε τεράστιες προοπτικές ανάπτυξης στην περιοχή και έχουμε φιλόδοξα σχέδια να συνεχίσουμε να επεκτείνουμε την παρουσία μας και να εισαγάγουμε νέα brands. Η συνεργασία μας με τη Zeus θα μας βοηθήσει να φτάσουμε με επιτυχία σε όλους τους σημαντικούς αυτούς σταθμούς”.

“Νιώθουμε ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση, καθώς η στρατηγική συνεργασία της Zeus International με τη Wyndham Hotels & Resorts επεκτείνεται” δήλωσε ο Χάρης Σιγανός, Ιδρυτής & Διευθύνων Σύμβουλος της Zeus International. “Τα δύο νέα αυτά πολυτελή ξενοδοχεία στον Άγιο Νικόλαο και στη Λευκωσία έρχονται να μεγαλώσουν την ξενοδοχειακή μας ‘οικογένεια’ και να συστήσουν τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες μας και την άρτια φιλοξενία μας στην Κρήτη και την Κύπρο, δύο περιοχές με αναπτυγμένο το τουριστικό τους προϊόν, από τις οποίες ο επισκέπτης έχει υψηλές προσδοκίες. Σε αυτές τις προσδοκίες ερχόμαστε να απαντήσουμε με τα δύο νέα μας ξενοδοχεία που η Zeus International θα έχει τη χαρά να διαχειρίζεται”

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ