15.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Γελάει ο κόσμος: Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Γεωργούλης στην κριτική επιτροπή του reality “Your Face Sounds Familiar”

Ημερομηνία:

Μία πρωτοφανής κατάσταση διαμορφώνεται στην ελληνική πολιτική σκηνή, εφόσον επαληθευτεί η είδηση ότι ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Γεωργούλης θα συμμετάσχει στην επιτροπή του reality Your Face Sounds Familiar.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εκπομπής του ΑΝΤ1 «Πρωινό», ο εν ενεργεία ευρωβουλευτής θα είναι ένας εκ των τεσσάρων κριτών της εκπομπής, με τους υπολοίπους τρεις κριτές να είναι οι: Γιώργος Μαζωνάκης, Δημήτρης Σταρόβας και Μίρκα Παπακωνσταντίνου.

Εκτός από το παράδοξου ενός ευρωβουλευτή να συμμετέχει σε μια εκπομπή αμφίβολης αισθητικής, προκύπτουν ερωτήματα για το πόσο θα μπορεί να εκπληρώνει τις υποχρεώσεις του στο ευρωκοινοβούλιο.

Ενδεικτική είναι και η κριτική που ασκεί η Εφημερίδα των Συντακτών:

Από τότε που ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα του Αλέξη Γεωργούλη και η συμμετοχή του στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ είχε φανεί το φαιδρό της επιλογής.

Φρόντισε και ο ίδιος ο Αλέξης Γεωργούλης βέβαια: «Ουσιαστικά συζήτησα και με τις δύο παρατάξεις, εννοώ και με τη Ν.Δ. και με τον ΣΥΡΙΖΑ» είχε πει τότε, αμέσως μετά την ανακοίνωσή το ονόματός του, αφήνοντάς μας ξερούς!

«Επέλεξα τον ΣΥΡΙΖΑ γιατί βρήκα εκεί τον χώρο, αυτό που έχω στο δικό μου το μυαλό για τον πολιτισμό, να έχει ήδη ξεκινήσει και θεώρησα υποχρέωση να υποστηρίξω αυτό που γίνεται», συμπλήρωσε ο γνωστός ηθοποιός.

Αυτό που έχει λοιπόν στο δικό του μυαλό ο Αλέξης Γεωργούλης για τον πολιτισμό είναι το ριάλιτι «Your Face Sounds Familiar» του ΑΝΤ1, στο οποίο θα είναι κριτής μαζί με τους Γιώργο Μαζωνάκη, Δημήτρη Σταρόβα και Μίρκα Παπακωνσταντίνου.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες της εκπομπής, το πρώτο γύρισμα του YFSF θα γίνει την πρώτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου και η προβολή του επεισοδίου θα γίνει την πρώτη Κυριακή του μήνα.

Με ενδιαφέρον λοιπόν αναμένεται η αντίδραση της …Κουμουνδούρου.

Στο Πρωινό αποκαλύφθηκε και η δεκάδα των παικτών:

Λάμπης Λιβιεράτος
Γιώργος Χρανιώτης
Στέφανος Μουαγκιέ
Νικόλας Ραπτάκης
Ηλίας Μπογδάνος
Ευριδίκη
Μαρία Ανδρούτσου
Δανάη Λουκάκη
Τάνια Μπρεάζου
Κατερίνα Κουκουράκη

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ