15.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Γελάει ο κόσμος! 8.30 δικάζονται οι βρετανοί ράμπο, 9 φεύγει το πλοίο τους από την Κρήτη

Ημερομηνία:

Διακωμωδείται η δικαιοσύνη για άλλη μια φορά.

Όπως έχει συμβεί αμέτρητες φορές στο παρελθόν, για άλλη μια φορά νατοϊκοί ράμπο, ξυλοδέρνουν Χανιώτες δίχως ουδεμία συνέπεια για τις πράξεις τους.

Οι δύο Βρετανοί που ξυλοκόπησαν τον 37χρονο Χανιώτη πρόκειται να δικαστούν αύριο στις 8.30 το πρωί στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Χανίων όμως το πλοίο τους φεύγει μισή ώρα μετά, στις 9!

Όλα αυτά ενώ το θύμα έχει υποστεί βαριά τραύματα με τις ελπίδες απόδοσης δικαιοσύνης να είναι μικρές.

Άραγε, στα Χανιά υπάρχουν δύο κατηγοριών πολίτες; Αυτοί που πληρώνουν τους φόρους, οφείλουν να υπακούουν τους νόμους και υπόκεινται τις συνέπειές του, και το στρατιωτικό προσωπικό των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ που δεν χρειάζεται να πληρώνει φόρους και δε χρειάζεται να υπακούει σε νόμους και κανόνες;

Γίναμε ιθαγενείς δίχως να μας δώσουν ούτε καν χάντρες;

Η φωτογραφία του 37χρονου δημοσιεύτηκε στα Χανιώτικα Νέα.

Δείτε τι δήλωσε ο 37χρονος Παντελής Σαπουνάκης:

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=1k-erEMpf_E”]

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ