Γεννηματά: Κύριε Τσίπρα αποτύχατε σε όλα

Κανένα σχόλιο

«Πρώτη φορά Αριστερά, τρίτη φορά μνημόνιο, το πιο σκληρό αυτή τη φορά. Έχει προηγηθεί η ίδια πολιτική συμπεριφορά της ΝΔ, αλλά σήμερα προστίθενται οι ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ, οι οποίοι εδώ και έξι μήνες έχουν παρουσιάσει ψέματα και ανικανότητα», ανέφερε ξεκινώντας την τοποθέτησή της στη Βουλή η πρόεδρο ς του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά.

«Το πλαστό δίλημμα της πενταετίας «μνημόνιο – αντιμνημόνιο» ενταφιάζεται σήμερα από εκείνους ακριβώς που το δημιούργησαν», ανέφερε η κ. Γεννηματά, η οποία συμπλήρωσε πως το τρίτο μνημόνιο δεν προέκυψε ως θεομηνία, είναι αποτέλεσμα των αδέξιων κυβερνητικών χειρισμών. «Το copyright ανήκει αποκλειστικά σε εσάς κ. Τσίπρα και κ. Καμμένε. Αποτύχατε και αυτό είναι αλήθεια» είπε χαρακτηριστικά

«Από ‘δω και στο εξής κάθε ευρώ που θα χάνεται από την τσέπη του Έλληνα έχει την υπογραφή και τη φωτογραφία του κ. Τσίπρα. Κάθε κάρτα ανεργίας θα έχει τη δική σας υπογραφή» ανέφερε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ανεβάζοντας τους αντιπολιτευτικούς τόνους.

"Sponsored links"

«Η σημερινή συμφωνία δεν αρκεί από μόνη της ακόμη και αν εφαρμοστεί. Χρειάζεται ένα αναπτυξιακό πρόταγμα για τη χώρα. Χρειάζεται ένα εθνικό αναπτυξιακό σχέδιο που θα ξεπερνά τα όρια και την εμβέλεια μια κυβερνητικής θητείας» είπε η κ. Γεννηματά

Να αποσαφηνίσει ο πρωθυπουργός το χρονοδιάγραμμα των εξελίξεων απομακρύνοντας κάθε ενδεχόμενο εκλογών πριν την πρώτη αξιολόγηση ζήτησε μεταξύ άλλων η κ. Γεννηματά, προσθέτοντας πως πρέπει να προωθηθεί άμεσα και η αλλαγή του εκλογικού νόμου.

«Με αίσθημα ευθύνης έναντι του Ελληνικού λαού το ΠΑΣΟΚ δίνει θετική ψήφο» ανέφερε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, «Η θετική ψήφος μας όμως δεν μπορεί να ερμηνευτεί ως ψήφος ανοχής ή εμπιστοσύνης σ’ αυτή την κυβέρνηση. Δεν είναι όμως ούτε ΝΑΙ στη συμφωνία. Σε κάθε ΝΑΙ που θα ακουστεί σήμερα από βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, να ακούτε ένα ισχυρό ΝΑΙ στην απόφαση μας να στηρίξουμε την Ευρωπαϊκή πορεία της χώρας».

«Δεσμευόμαστε στα παιδιά μας πως δεν θα παραδώσουμε την Ελλάδα ως χέρσο οικόπεδο. Να την κάνουμε χώρα που θα χαίρεσαι να ζεις. Αυτό κύριε Τσίπρα δεν χρειάζεται μαγκιά, χρειάζεται φροντίδα» κατέληξε η κ. Γεννηματά

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις