21.8 C
Chania
Wednesday, April 24, 2024

Διακοπές σε ερημονήσια προτείνει ο Γεν. γραμματέας Τουρισμού: Δεν θα πάω διακοπές σε ξενοδοχείο, να είμαι στην ουρά και να κινδυνεύω

Ημερομηνία:

Αντιδράσεις προκαλεί για μια ακόμη φορά με τις δηλώσεις του ο γενικός γραμματέας Τουρισμού, Κωνσταντίνος Λούλης.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό TRT κι απαντώντας για το αν θα πάει διακοπές με την οικογένειά του το καλοκαίρι ή αν θα φοβηθεί (σ.σ. λόγω του κορονοϊού), ο Κωνσταντίνος Λούλης έδωσε με τον τρόπο του αρνητικό μήνυμα για την ασφάλεια στα ξενοδοχεία λέγοντας χαρακτηριστικά: «Όχι όχι εξάλλου εγώ τις διακοπές μου εκεί που τις έκανα εδώ και δεκαετίες ήταν στα ερημόνησα…».

Συνεχίζοντας, ο γενικός γραμματέας Τουρισμού ανέφερε: «Η παρέα μας εκεί είναι τα πουλιά και τα ψάρια, τα τζιτζίκια και τίποτ’ άλλο. Δεν υπάρχει αυτός ο κίνδυνος να είμαστε σε ένα ξενοδοχείο, να περιμένουμε ουρά, στον μπουφέ και να κινδυνεύουμε… τέτοιες διακοπές δεν μου άρεσαν ποτέ. Μ’ άρεσε πάντα διακοπές σε ένα έρημο ήσυχο μέρος, εξηγώντας στη συνέχεια ότι το μοντέλο των διακοπών όπου είναι σε μία παραλία με ξαπλώστρες ο ένας δίπλα στον άλλο δεν τον έλκυε ποτέ, προτιμώντας την ησυχία του διαβάζοντας ένα βιβλίο».

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στον Δήμαρχο Χανίων ο Γιώργος Κουμεντάκης

Τον καλλιτεχνικό διευθυντή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, Γιώργο Κουμεντάκη,...

Σύσκεψη στον Δήμο Αποκόρωνα για την ΜΠΕ Γραμμής Μεταφοράς 150kV Χανιά-Δαμάστα

Σε σύσκεψη με τον Δήμαρχο Αποκόρωνα Χαράλαμπο Κουκιανάκη τη...