Γεραπετρίτης: Παράταση για ένταξη στη ρύθμιση των 120 δόσεων

Κανένα σχόλιο

Επιβεβαίωσε, μέσω του ΣΚΑΪ, ο Υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης την πληροφορία ότι αύριο, Δευτέρα, το Υπουργείο Οικονομικών θα ανακοινώσει παράταση για την ένταξη στη ρύθμιση των 120 δόσεων.

Χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες, επεσήμανε ότι “θα ήταν σκόπιμη μία παράταση, η οποία όμως σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να είναι μακροχρόνια, γιατί έτσι ουσιαστικά θα απομειωνόταν η συνέπεια”.

Εντωμεταξύ, αύριο, λήγει η προθεσμία για την καταβολή της πρώτης δόσης του ΕΝΦΙΑ και της δεύτερης δόσης για τον φόρο εισοδήματος.

"Sponsored links"

skai.gr

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις