Γιάννης Κουράκης και Σπύρος Σπυρίδων στην Αντιπεριφέρεια Χανίων

Κανένα σχόλιο

Την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων και τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Νίκο Καλογερή, επισκέφθηκαν σήμερα Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ) κ. Σπύρος Σπυρίδων, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της ΠΕΔ Κρήτης κ. Γιάννη Κουράκη και τον Γραμματέα και δήμαρχο Πλατανιά κ. Γιάννη Μαλανδράκη. Στην συνάντηση ήταν παρόντες, ο δήμαρχος Αποκορώνου Χαράλαμπος Κουκιανάκης, ο δήμαρχος Κισάμου κ. Γιώργος Μυλωνάκης, ο δήμαρχος Καντάνου – Σελίνου κ. Αντώνης Περάκης και ο δήμαρχος Σφακίων κ. Μανούσος Χιωτάκης.

Ο κ. Σπυρίδων ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για τον σχεδιασμό της ΕΕΤΑΑ που προβλέπει δημιουργία δομής (αρχικά σε επίπεδο γραφείου) στην Περιφερειακή Ενότητα Χανίων για την υποστήριξη των δήμων σε αντικείμενα στα οποία στερούνται επάρκειας. Οι δήμαρχοι παρέθεσαν τις επιτακτικές ανάγκες που πρέπει να εξυπηρετηθούν από μια τέτοια δομή και κυρίως την τεχνική στήριξη για την υλοποίηση έργων και μελετών. Η πρότασή τους κατ΄ ουσία, είναι η υπό σύσταση δομή των Χανίων να είναι σε θέση να παρέχει υπηρεσίες ανάλογες με αυτές που παρείχε η πρώην ΤΥΔΚ πριν καταργηθεί. Με την πρόταση αυτή συμφώνησε και ο κ. Καλογερής, σημειώνοντας ότι αυτό που χρειάζεται είναι μια λειτουργική δομή που θα επιλύσει τα ζητήματα τεχνικής στήριξης των δήμων της Π.Ε. Χανίων.

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις