Γιατί σιωπούν Μπαλωμενάκης – Βαγιωνάκη για τη μεταβίβαση των ακινήτων στο Υπερταμείο;

Κανένα σχόλιο

Από τους πρώτους που έσπευσαν να αντιδράσουν και μάλιστα με εντονότατο τρόπο στην είδηση περί μετάβασης 196 ακινήτων του Δήμου Χανίων στο Υπερταμείο, μεταξύ άλλων και μνημείων ιστορικής αξίας για τον τόπο, ήταν οι Υπουργοί της κυβέρνησης και Χανιώτες βουλευτές Γιώργος Σταθάκης και Παύλος Πολάκης που μίλησαν για “πολύ φασαρία για το τίποτα” και για “fake news”. Η είδηση, βεβαίως, δεν είναι ψεύτικη, και αυτό το αποδεικνύει και η έντονη ανησυχία του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων αλλά και οι αιχμές της νέας Υπουργού Πολιτισμού κ. Ζορμπά, οι αντιδράσεις σχεδόν σύσσωμης της αντιπολίτευσης.

Αν όμως προκαλεί κάτι εντύπωση εδώ στα Χανιά είναι η ηχηρή σιωπή των άλλων δύο βουλευτών του νομού, του κ. Αντώνη Μπαλωμενάκη και της κ. Βάλιας Βαγιωνάκη. Οι μέρες περνούν όμως ούτε δελτίο τύπου έχουν εκδώσει, ούτε καν κάποιο σχόλιο έχουν κάνει στις σελίδες τους στο facebook όπου συχνά – πυκνά σχολιάζουν την επικαιρότητα. Και αυτή τους η στάση οπωσδήποτε δημιουργεί συζητήσεις.

Κάποιοι λένε ότι τηρούν τη γνωστή φράση του Ευρυπίδη “φησίν σιωπών”, δηλαδή, μιλούν με τη σιωπή τους, αφού δε μπορούν να μιλήσουν αλλιώς.

"Sponsored links"

Στα : Θεσεις

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις