“Γιατροί του δρόμου”: Δημιουργείται ομάδα γιατρών για έκτακτες καταστάσεις στο Ηράκλειο

Κανένα σχόλιο

Μία εθελοντική ομάδα γιατρών με τίτλο «Γιατροί του δρόμου» η οποία θα συγκροτηθεί προκειμένου να συμβάλλει στην αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών και φυσικών καταστροφών, δημιουργείται με πρωτοβουλία του Ιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου.

Πρόκειται για μία πρωτοβουλία αυτοοργάνωσης, η οποία θα είναι στη διάθεση της Πολιτείας και θα συντονίζεται από αυτήν.

Αφορμή στάθηκαν οι φονικές πυρκαγιές στην Αττική οι οποίες στοίχησαν τη ζωή σε τουλάχιστον 90 ανθρώπους, δείχνοντας ότι το τραγικό αυτό περιστατικό, ενεργοποιεί τα αντανακλαστικά των τοπικών κοινωνιών.

"Sponsored links"

Όπως σημειώνει σε ανάρτησή του, ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου, Χάρης Βαβουρανάκης:

Να μετατρέψουμε την θλίψη, την απογοήτευση, την μελαγχολία σε ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ… να κανουμε την οργή και την απελπισία, ΟΡΓΑΝΩΣΗ…!

Αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε εθελοντική ομάδα ιατρών που θα συμβάλλει στην αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών και φυσικών καταστροφών… στη διάθεση και τον συντονισμό της πολιτείας…! 

Γιατροί του δρόμου… κυριολεκτικά… Η συμμετοχή των γιατρών μας συγκινητική… Συνεχίζουμε… ή… μάλλον… ΞΕΚΙΝΑΜΕ…

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις