Για “αδικαιόλογητη” απόφαση της Ryanair μιλά το Κίνημα Αλλαγής

Κανένα σχόλιο

Πλήγμα για τον τουρισμό αποτελεί η “αδικαιολόγητη” απόφαση της Ryanair να σταματήσει τα δρομολόγια από και προς Αθήνα, κατά το Κίνημα Αλλαγής Χανίων. Στην ανακοίνωση δε γίνεται λόγος για τη στάση της Fraport και τα υψηλά τέλη αλλά καλούνται οι αρχές του νομού να βρουν λύση “στα σοβαρά προβλήματα που θα δημιουργηθούν  στο άμεσο διάστημα”.

Ολόκληρο το κείμενο έχει ως εξής:

«H αδικαιολόγητη και δίχως πρότερη ενημέρωση, απόφαση της αεροπορικής εταιρίας Ryanair να σταματήσει κατ αρχην τα δρομολόγια της από και προς την Αθήνα αλλά και για άλλους προορισμούς , αποτελεί πλήγμα για τον τουρισμό σε όλο το νομό Χανίων.

Η ιδιαιτερότητα του νησιού που εξαρτάται από τις μεταφορές (πλοία και αεροπλάνα ) επηρεάζει θετικά ή αρνητικά την επιχειρηματικότητα

"Sponsored links"

Το γεγονός αυτό θα επηρεάσει άμεσα και καίρια με άμεση συνέπεια στην επιχειρηματικότητα  και τη ζωή των Χανιωτών .

Καλούμε τους Υπουργούς , κ.Σταθάκη και κ. Πολάκη , τους Βουλευτές κ.Μπαλωμενάκη και κα Βαγιωνάκη, τον Περιφερειάρχη κ.Αρναουτάκη, τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Βουλγαράκη , τον Δήμαρχο Xανίων κ. Βάμβουκα  και τους  λοιπούς Δημάρχους του Νομού να κινηθούν άμεσα για να βρεθεί λύση στα σοβαρά προβλήματα που θα δημιουργηθούν  στο άμεσο διάστημα.»

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις