Για να πούμε και του «στραβού το δίκιο»

Κανένα σχόλιο

Στον τομέα της υγείας κάτι γίνεται. Ο οικογενειακός γιατρός λειτουργεί και αποκεντρώνει. Προτείνει και συνταγογραφεί τις απαιτούμενες εξετάσεις. Βάσει αυτού κλείνεις ραντεβού στο Νοσοκομείο για δωρεάν εξετάσεις (δεν ξέρω αν ισχύει το ίδιο και για ανασφάλιστους. Για τους ασφαλισμένους πάντως λειτουργεί άψογα).

Τα ραντεβού δεν είναι μακρινά όπως φημολογείται. Άλλωστε αν στο Νοσοκομείο δεν κλείνεις έγκαιρα, κλείνεις ραντεβού στο ΙΚΑ το οποίο λειτουργεί άψογα. Δεν υπάρχει συνωστισμός, οι εξετάσεις γίνονται αμέσως και οι γιατροί φέρονται ευγενικά και φιλικά. Το ίδιο ισχύει και για το Νοσοκομείο αν εξαιρέσουμε το τμήμα των επειγόντων όπου ο συνωστισμός είναι φοβερός. Ίσως από άγνοια, πηγαίνουν όλοι σ’ αυτό το τμήμα.

Πάντως με την συνταγογράφηση απ’ τον οικογενειακό γιατρό, τηλεφωνείς στο 2821071010 Νοσοκομείο και 2821024601 ΙΚΑ κλείνεις ραντεβού, πας στα εξωτερικά ιατρεία με την συνταγογράφηση του οικογενειακού γιατρού, λες το ραντεβού σου και προωθείσαι στο ανάλογο τμήμα.

"Sponsored links"

Α.Ρ.

Στα : Θεσεις

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις