16.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Για την τύχη των κοινοτικών ενισχύσεων όσων αγροτών χρωστάν ασφαλιστικές εισφορές στον ΟΓΑ μίλησε ο δικηγόρος Νίκος Ντερμανάκης

Ημερομηνία:

Για την τύχη των κοινοτικών ενισχύσεων όσων αγροτών χρωστάν ασφαλιστικές εισφορές στον ΟΓΑ μίλησε σήμερα στον ΚΡΗΤΗ FM ο δικηγόρος Νίκος Ντερμανάκης.

Οι μέχρι τούδε πληροφορίες επιμένουν ότι στο κυβερνητικό στρατόπεδο αναζητούν τη νομική εκείνη φόρμουλα που θα επιτρέπει την παρακράτηση των κοινοτικών ενισχύσεων παρά το “ακατάσχετο” που ισχύει μέχρι σήμερα για τις επιδοτήσεις που προέρχονται απο την ΕΕ.

Ο κος Ντερμανάκης μάς παρουσίασε τις αντικρουόμενες νομικές διατάξεις και τα νομικά κολλήματα που προκύπτουν. Τόνισε την απόρριψη -χωρίς καν να συζητηθούν- των τροπολογιών που κατέθεσαν βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ, ενώ έθιξε την οικονομιστική πτυχή της συγκεκριμένης κυβερνητικής πρωτοβουλίας η οποία απειλεί να οδηγήσει τους αγρότες σε μαρασμό.

Παράλληλα, προέτρεψε τους Χανιώτες αγρότες να επικοινωνήσουν με την Ομοσπονδία Καταναλωτών σε περίπτωση που εντοπίσουν παρατυπίες στο ύψος των καταβληθεισών επιδοτήσεων στα τέλη Νοεμβρίου, προκειμένου να ληφθούν τα απαραίτητα νομικά μέτρα.

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=K_7E3bF4kFo”]

kritifm1015.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ