19.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

“Για το καλό του χρόνου” 32 συλλήψεις για “φρουτάκια” και πόκερ σε Χανιά, Ρέθυμνο, Ηράκλειο και Λασίθι

Ημερομηνία:

Με την εορταστική περίοδο να πλησιάζει, πολλοί είναι αυτοί που προσφεύγουν στα “τυχερά” παιχνίδια. Την ίδια περίοδο, η αστυνομία εντείνει τους ελέγχους με αποτέλεσμα να προκύπτουν αρκετές συλλήψεις.

Έτσι λοιπόν, στα Χανιά η αστυνομία μετά από ελέγχουν προέβη σε δύο συλλήψεις του 41χρονου ιδιοκτήτη καφετέριας και 50χρονης που βοηθούσε στη λειτουργία μέσω υπολογιστή του παιχνιδιού “φρουτάκια”.

Σε έλεγχο που διενεργήθηκε στον 41χρονο βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 1.110 ευρώ ως προερχόμενο από την διεξαγωγή του απαγορευμένου τυχερού παιγνίου.

Στο Ρέθυμνο έιχαμε άλλες δύο συλλήψεις, πάλι για το παιχνίδι “φρουτάκια” ενός 39χρονου ιδιοκτήτη καφετέριας και ενός 58χρονου πελάτη του, αφού διαπιστώθηκε ότι σε ειδικά διαμορφωμένη χώρο λειτουργούσαν έξι υπολογιστές με το συγκεκριμένο παιχνίδι ενώ ο 58χρονος συνελήφθη καθώς έπαιζε. Επίσης, κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 375 ευρώ ως προερχόμενο από την παράνομη δραστηριότητα.

Στο Ηράκλειο χθες και σήμερα είχαμε συνολικά 23 συλλήψεις. Πιο συγκεκριμένα, σήμερα τα ξημερώματα αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου, συνέλαβαν 11 άτομα για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί παιγνίων.

Οι συλλήψεις έγιναν σε καφετέρια ιδιοκτησίας 46χρονου ημεδαπού, ο οποίος απουσίαζε κατά τον έλεγχο και αναζητείται.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου διαπιστώθηκε ότι 27χρονος ως υπεύθυνος του καταστήματος, είχε επιτρέψει σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο-αίθουσα εντός του καταστήματος στους υπόλοιπους συλληφθέντες να παίζουν «TEXAS POKER» με χρήματα.

Κατασχέθηκαν συνολικά το χρηματικό ποσό των τριακοσίων σαράντα ευρώ ευρώ, αλλά και μάρκες και τράπουλες.

Επιπλέον, εντοπίστηκε και συνελήφθη 45χρονος, ο οποίος είχε το ρόλο του τσιλιαδόρου, στον τον οποίο βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο.

Εν τω μεταξύ, χθες το βράδυ, στο στο Δήμο Φαιστού, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μοιρών και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μεσσαράς, συνελλήφθησαν άλλα 11 άτομα για παραβάσεις Νομοθεσίας περί παιγνίων.

Πιο συγκεκριμένα, οι συλλήψεις έγιναν σε καφενείο ιδιοκτησίας 54χρονου ο οποίος απουσίαζε κατά τον έλεγχο και αναζητείται.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου διαπιστώθηκε, ότι η 48χρονη υπεύθυνη του καταστήματος, είχε επιτρέπει στους υπόλοιπους συλληφθέντες να παίζουν ζάρια σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο εντός του καταστήματος.

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στους συλληφθέντες βρέθηκε και κατασχέθηκε συνολικά το χρηματικό ποσό των 4.755 ευρώ ως προερχόμενο, αλλά και ζάρια, τράπουλες και μάρκες για πόκερ.

Επιπλέον όπως διαπιστώθηκε κατά τη διάρκεια του ελέγχου, το εν λόγω κατάστημα στερείτο άδεια ίδρυσης και λειτουργίας από την αρμόδια Αρχή καθώς και ταμειακής μηχανής, ενώ η 48χρονη ημεδαπή, η οποία και συνελήφθη, στερείτο πιστοποιητικό υγείας από την αρμόδια Αρχή.

"google ad"

Στο Λασίθι τώρα, χθες Παρασκευή, στο Δήμο Αγίου Νικολάου συνελήφθησαν 5 άτομα ηλικίας, 31, 34, 35, 36 και 43 ετών επειδή σε καφενείο ιδιοκτησίας του 43χρονου διαπιστώθηκε ότι σε ειδικά διαμορφωμένο τραπέζι έπαιζαν πόκερ. Κατασχέθηκε και το ποσό των 310 ευρώ ως προερχόμενο από το παιχνίδι καθώς και μάρκες και μία τράπουλα.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στο ΕΠΙ ΓΗΣ IV, την Παρασκευή 29 Μαρτίου στην Ηλεία ο Χανιώτης ερευνητής Κωνσταντίνος Χαρτζουλάκης

Ο σπουδαίος ερευνητής Κωνσταντίνος Χαρτζουλάκης πτυχιούχος της Γεωπονικής Σχολής...