Για ψαροντούφεκο πήγε ο Πολάκης | Φωτός

Κανένα σχόλιο

Στιγμές από την ολιγοήμερη εξόρμησή του στον τόπο του, την Κρήτη, μοιράστηκε ο Παύλος Πολάκης στο Facebook.

Όπως έγραψε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, «ένα μικρό διάλειμμα από την τρεχάλα έλαβε τέλος», ενώ συνέχισε γράφοντας για τις «ήρεμες στιγμές, μοναδικές εικόνες στο ομορφότερο αρχιπέλαγος της γης με την παρέα της ζωής μου».

Όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες, ο Παύλος Πολάκης επιδόθηκε για ακόμα μία φορά στο αγαπημένο του χόμπι, το ψαροντούφεκο, ενώ περιηγήθηκε με τη σύζυγό του τόσο σε ορεινά μέρη, όσο και στη θάλασσα.

"Sponsored links"

«Από σήμερα πάλι στο υπουργείο», όπως έγραψε.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις