Για 2η χρονιά “The Other Wind Festival” στη Σούγια με Villagers of Ioannina City, Αλκίνοο Ιωαννίδη, Χαϊνηδες και Ψαραντώνη

Κανένα σχόλιο

Για δεύτερη χρονιά απο τις 10 εως τις 18 Αυγούστου, το “Other Wind Festival” θα πραγματοποιηθεί στη Σούγια στο Fortuna Club.

Πριν λίγες ημέρες ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των συναυλιών στο οποίο θα συμμετάσχουν σπουδαίοι μουσικοί και συγκροτήματα, μεταξύ άλλων οι Villagers of Ioannina City, ο Αλκίνοος Ιωαννίδης, οι Χαϊνηδες αλλά και ο Ψαραντώνης.

Πιο αναλυτικά το πρόγραμμα που έχει ανακοινωθεί ως τώρα έχει ως εξής:

"Sponsored links"

10 Αυγούστου
TBA

11 Αυγούστου
Villagers Of Ioannina City

12 Αυγούστου
TBA

13 Αυγούστου
TBA

14 Αυγούστου
Αλκίνοος Ιωαννίδης

15 Αυγούστου
Φωτεινή Βελεσιώτου

16 Αυγούστου
ΤΒΑ

17 Αυγούστου
Χαίνηδες

18 Αυγούστου
Ψαραντώνης

"Sponsored links"

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις