Γιορτή της Αγρότισσας στα Καράνου του Δήμου Πλατανιά

Κανένα σχόλιο

Με ιδιαίτερη τιμή πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 16 Ιουνίου η καθιερωμένη “ Γιορτή της Αγρότισσας “ στα Καράνου.

Η εκδήλωση άρχισε με την επιμνημόσυνη δέηση προς τιμήν της “Αγρότισσας”,στον Ιερό Ναό του Χωρίο και συνεχίσθηκε με ομιλίες και την κατάθεση στεφάνων στο μνημείο αφιερωμένο στην Αγρότισσα στην Πλατεία του χωριού.

Κύριος ομιλητής της εκδήλωσης ήταν η πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου κα. Κωνσταντίνα Φραγγεδάκη η οποία στο λόγο της είπε εκτός των άλλων “ ….ότι η γυναίκα του χωριού εξακολουθεί να στερείται από την ικανοποίηση βασικών αναγκών για την ίδια και την οικογένεια της, όμως πάντα ήταν αγωνίστρια με καθοριστικό ρόλο στην οικονομική και κοινωνική ζωή του χωριού…”

"Sponsored links"

Προηγουμένως είχε πάρει τον λόγο ο Δήμαρχος Πλατάνια κ Γ.Μαλανδράκης , ο οποίος, αφού χαιρέτισε τους παριστάμενους, αναφέρθηκε “…στον σημαντικό και πολλαπλό ρόλο της γυναίκας αγρότισσας, μητέρας και νοικοκυράς” .

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο ‘οικοδεσπότης ‘ πρόεδρος της Τ.Κ . Καράνου κ. Ρούσος Πενταράκης, εκπρόσωποι φορέων της περιοχής καθώς και αρκετοί κάτοικοι.

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με την “ Γιορτή Κερασιού” που διοργανώνει κάθε χρόνο ο ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καράνου.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις