Γιορτή Τσικουδιάς – Κυριακή 13 Αυγούστου 2017 στην Καλή Συκιά

Κανένα σχόλιο

Με σεβασµό στις αξίες της πολιτιστικής κληρονοµιάς οργανώνετε  και φέτος η εκδήλωση της Γιορτής Τσικουδιάς στην Καλή Συκιά Ρεθύμνου.

Στόχος του Συλλόγου Καλής Συκιάς «Ο ΤΣΙΛΙΒΔΙΚΑΣ» είναι η διαχρονικότητα των αξιών της παράδοσης και η διατήρηση του χαρακτήρα των στοιχείων της που µας ταξιδεύουν στο πριν και στο µετά. Το ταξίδι αυτό συναδελφώνει µε ιδιαίτερο τρόπο τους ανθρώπους και καλλιεργεί την κοινωνική αλληλεγγύη.

Η επιλογή σας να συµµετέχετε σε αυτή την συλλογική εκδήλωση του χωριού µας θα µας δώσει χαρά και δύναµη να συνεχίσουµε την αναζήτηση των µονοπατιών της Παράδοσης και να γευτούµε µαζί χρώµατα, αρώµατα , ακούσµατα και γεύσεις.

"Sponsored links"

Την Κυριακή 13 Αυγούστου. Έναρξη 5 μ.μ.

Είσοδος 10€, παιδικό 5€ (παραδοσιακό μενού). Κρασί και τσικουδιά δωρεάν.

Πρόγραμμα εκδήλωσης

  • Λειτουργία βιωµατικού εργαστηρίου παραδοσιακής δεσιάς στο ∆ηµοτικό
    Σχολείο (5-8 µµ).
  • Λειτουργία παιδικού βιωµατικού εργαστηρίου με Θέµα: «ΤΟ ΑΜΠΕΛΙ», σε συνεργασία με τα Εικαστικά Εργαστήρια του Μουσείου ΣύγχρονηςΤέχνης ∆ήµου Ρεθύµνης (Μουσειοπαιδαγωγός: Σοφία Τρούλη), στο ∆ηµοτικό Σχολείο (5-8 µµ).
  • Λειτουργία παραδοσιακού ρακοκάζανου (7 – 12µµ).
  • Ανάδειξη νέων ταλαντούχων Μουσικών στην Κρητική Μουσική.
  • Κρητική μουσική βραδιά (9 µµ) µε το συγκρότηµα
  • Φραγκιός Παπαδογιαννάκης (Λύρα),Κώστής Καµηλάκης (Μαντολίνο), Γιώργος Σταυρακάκης (Λαούτο) και Χάρης Βλασάκης (Κιθάρα).

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις
τι παίζει τώρα στον kritifm1015

No upcoming events for today