15.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Γιώργος Σταθάκης: “Το πρόγραμμα της ΝΔ θα ρημάξει τον δημόσιο τομέα”

Ημερομηνία:

Για το έργο της κυβέρνησης και το μέλλον της χώρας, το οποίο ατενίζει με αισιοδοξία, συζήτησε σήμερα το πρωί ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργος Σταθάκης σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό  SUPER FM 89.6 . Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας τοποθετήθηκε για θέματα που αφορούν τόσο το δικό του Υπουργείο, όσο και το έργο της κυβέρνησης στην χώρα, την Κρήτη και τα Χανιά. Για τα έργα της Κρήτης, σχολίασε ότι «έχουν πάρει τον δρόμο τους και εξελίσσονται:

 «Φτιάχτηκαν όλοι οι αυτοκινητόδρομοι της χώρας, μόνο η Κρήτη έμεινε χωρίς. Αρχίσαμε από το σημείο μηδέν, δεν υπήρχε ούτε μελέτη ούτε χάραξη. Καθυστερήσαμε, αλλά το έργο μπήκε σε τροχιά εδώ και 1.5 χρόνο. Θα γίνει, αφού είναι σε εξέλιξη η μελέτη».

«Η σφραγίδα μου είναι στα ενεργειακά.» τόνισε, περήφανος που η Ελλάδα θα είναι για πολλά χρόνια ενεργειακός κόμβος για τα Βαλκάνια και την Ευρώπη. Πιο εμβληματική συμβολή στα Χανιά όρισε το στρατόπεδο Μαρκοπούλου, τους βιολογικούς καθαρισμούς και άλλα έργα υποδομής, αλλά και το πρόγραμμα «Φιλόδημος» που έδωσε διέξοδο σε πολλούς δήμους, αφού δίνει λεφτά εκτός κρατικού προϋπολογισμού. Το ίδιο μοτίβο υπάρχει και σε πολλά άλλα προγράμματα, το «Εξοικονομώ κατ’οίκον». κλπ.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση για τα 200 χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι

Φέτος συμπληρώνονται διακόσια χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι Κισσάμου, που έγινε από...

Κρήτη: Πειθαρχική δίωξη κατά αντιδημάρχου για παράνομες μεταδημοτεύσεις!

Βόμβα στην Αυτοδιοίκηση της Κρήτης ! Την Πειθαρχική δίωξη...