Γκίκας για κορωνοϊό: “Στην Κρήτη είμαστε ακόμα… απόρθητοι”

Κανένα σχόλιο

“Ο σχεδιασμός βελτιώνεται συνεχώς και κάθε ημέρα αλλάζει. Στην Κρήτη είμαστε ακόμη απόρθητοι” είπε στην “Π” ο Αχιλλέας Γκίκας καθηγητής Εσωτερικής Παθολογίας και Μολυσματικών Ασθενειών του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Ο κ. Γκίκας επανέλαβε μιλώντας στην “Π” ότι πρέπει να τηρούμε αυστηρά τους κανόνες υγιεινής και να μένουμε στο σπίτι αφήνοντας τους εργαζόμενους στην υγεία να κάνουν τη δουλειά τους.

“Όταν λέμε μένουμε στο σπίτι δεν εννοούμε καλούμε πολυμελή παρέα και μένουμε στο σπίτι”, είναι λάθος, δεν προστατευόμαστε από τον ιό” υπογράμμισε ο καθηγητής.

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις