Γνωρίστε τα δηλητηριώδη ζώα της Κρήτης

Κανένα σχόλιο

Υπάρχουν δηλητηριώδη ζώα στην Κρήτη; Το λιακόνι δαγκώνει; Ποιος είναι ο μεγαλύτερος σκορπιός της Κρήτης, πόσο ισχυρό είναι το δηλητήριο του;

Αυτές είναι μερικές από τις ερωτήσεις που θα απαντηθούν το Σάββατο 17 Ιανουάριου 2015 στο πλαίσιο της εκδήλωσης που διοργανώνει το Πανεπιστήμιο Κρήτης-Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης.

Μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά έναν επιστήμονα που ασχολείται με τους σκορπιούς, να ερευνήσουν, να παίξουν, να φτιάξουν κατασκευές και να ανταλλάξουν απόψεις σχετικά με τα δηλητηριώδη ζώα της Κρήτης.

"Sponsored links"

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει:

*11:00-12:00 Ομιλία στην Αίθουσα Πολυμέσων με θέμα: «Τα δηλητηριώδη ζώα της Κρήτης» από τη Δρ Ιάσμη Στάθη, σκορπιολόγο του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Κρήτης.

*12:00-14:00 Εργαστήριο με θέμα το θαυμαστό κόσμο των σκορπιών (δηλώσεις συμμετοχής την ημέρα της εκδήλωσης στο χώρο υποδοχής του Μουσείου – για ηλικίες πάνω από 8 ετών).

*12:00-14:00 Υφαίνοντας τις δικές μας Αραχνοϊστορίες (δηλώσεις συμμετοχής την ημέρα της εκδήλωσης στο χώρο υποδοχής του Μουσείου – για ηλικίες 4–7 ετών).

*12:00-14:00 Κατασκευάζω τα δικά μου δηλητηριώδη ζώα.

H γενική είσοδος θα είναι 5 Ευρώ ενώ για τα μέλη του Συλλόγου «Φίλοι του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Κρήτης» η είσοδος θα είναι δωρεάν.

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις