Γραμματέας ΣΥΡΙΖΑ Χανίων Α. Παπανδρέου: Να μη μετατραπεί σε ξενοδοχείο το κτίριο της Μεραρχίας

Κανένα σχόλιο

Το παρόν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την εκκένωση της κατάληψης Rosa Nera έδωσε και ο Γραμματέας της Ν.Ε. Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ κ. Ανδρέας Παπανδρέου.

Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα μας είπε τα εξής:

Λίγες μέρες μετά την αποδοχή του αιτήματος της εταιρείας Belvedere για να μετατρέψει σε ξενοδοχείο έναν ιστορικό χώρο για όλα τα Χανιά στο κέντρο της Παλιάς Πόλης, τις παλιές Βενετσιάνικες φυλακές, την έδρα της 5ης Μεραρχίας, λίγες μέρες μετά την επέκταση της Σύμβασης, η αστυνομία κατόπιν εντολής της κυβέρνησης επέλεξε να διαλύσει την κατάληψη της Rosa Nera.

"Sponsored links"

Η αγωνία του Χανιώτικου λαού, της Χανιώτικης κοινωνίας, η αγωνία του κινήματος είναι να μην επιτραπεί η αλλαγή χρήσης γης, να διασφαλιστεί ότι δε θα γίνει ξενοδοχείο κι ότι θα παραμείνει χώρος για δράσεις πολιτισμού που θα εξυπηρετεί τις ανάγκες των πολιτών.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις