Γ. Καναββάς: Ως θύμα τρομοκρατικής ενέργειας μου είναι αδιανόητο η συμπεριφορά της Πολιτείας να προσιδιάζει με αυτή του τρομοκράτη

Κανένα σχόλιο

Ο Γιάννης Κανναβάς ήταν ένα από τα θύματα της αιματηρής βομβιστικής επίθεσης στις 27 Απριλίου του 1999 στο Ιντερκοντινένταλ.

Εργαζόμενος ως υπάλληλος της εταιρείας πληροφορικής Altek, την ώρα της επίθεσης απο την τρομοκρατική οργάνωση “ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΙ ΠΥΡΗΝΕΣ” εργάζονταν σε αίθουσα συνεδρίου του ξενοδοχείου, στο ισόγειο.

Σήμερα, παίρνει θέση όχι υπέρ του Δημήτρη Κουφοντίνα αλλά ενάντια στη στάση που τηρεί η Πολιτεία η οποία, όπως σημειωνει σε σχετική του ανάρτηση “προσιδιάζει με αυτή του τρομοκράτη”

"Sponsored links"

Γράφει πιο αναλυτικά:

Ως θύμα τρομοκρατικής ενέργειας (27.04.1999) μου είναι αδιανόητο και εξοργιστικό η συμπεριφορά της Πολιτείας να προσιδιάζει με αυτή του τρομοκράτη πριν καταδικαστεί. Η Δημοκρατία δεν εκδικείται, δεν μισεί. Έτσι διαφέρει ποιοτικά και ουσιαστικά από τον Φασισμό και τη Τρομοκρατία.

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις