Γ. Λιονάκης: “Υπάρχει περίπτωση τα κρούσματα σήμερα στο Ηράκλειο να ήταν 99;”

Κανένα σχόλιο

Ερωτήματα έθεσε ο πρόεδρος του Εθελοντικού Συλλόγου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων κ. Γιάννης Λιονάκης με σφορμή την δήλωση Χαρδαλιά περί δεκάδων κρουσμάτων στο Ηράκλειο τα οποία οδήγησαν στην απόφαση να κηρυχθεί ο νομός σε πορτοκαλί συναγερμό.

Σε σχετική ανάρτηση αναφέρει:

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΟΥΣ Ή ΣΧΕΤΙΚΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ!

"Sponsored links"

Την παρακάτω απάντηση που αναρτώ,έδωσε σήμερα ο κ.Χαρδαλιάς στο δήμαρχο μας.

Με αφορμή αυτήν την απάντηση, μου δημιουργήθηκαν κάποιες απορίες που παραθέτω και παρακαλώ μόνο ειδικούς ή γνώστες του θέματος.

-Υπάρχει περίπτωση τα κρούσματα σήμερα στο Ηράκλειο ,στο νομό μας, να ήταν 99;

-Υπάρχει περίπτωση τα κρούσματα στην Ελλάδα σήμερα κατ´αναλογία να ήταν 3060;

-Υπάρχει κάποιος στο Ηράκλειο ο οποίος γνωρίζει τον πραγματικό αριθμό των κρουσμάτων και τον ανακοινώνει μόνο στον ΕΟΔΥ;

-Αν έχουμε τόσο αριθμό κρουσμάτων ,υπάρχει κάποιος λόγος ή σκοπιμότητα,να μην ανακοινώνεται ο πραγματικός αριθμός;

-Συμφωνούμε ότι σωστός και δεκτικός μέτρων πολίτης, είναι ο ενημερωμένος σωστά και αληθινά;

-Για να θεωρηθεί κάποιος ότι είναι κρούσμα του κορονοϊού και μάλιστα ενεργό,δεν πρέπει αυτό να έχει επιβεβαιωθεί εργαστηριακά;

-Αυτός ο ρυθμός μετάδοσης που μάθαμε,είναι άσχετος με τον απόλυτο αριθμό των κρουσμάτων που ανακοινώνονται;

"Sponsored links"

Πιστεύω ότι αυτές οι εξηγήσεις δόθηκαν στον κ.Δήμαρχο.

Θέλω να δηλώσω ότι πιστεύω στον ιό και στην ύπαρξη του,στα μέτρα που πρέπει να εφαρμοζουμε και ότι προσπαθώ να τα εφαρμόσω με τη μεγαλύτερη δυνατή πιστότητα.

Κάνω αυτή την ανάρτηση προκειμένου να πληροφορηθώ πράγματα τα οποία πραγματικά δε γνωρίζω και έχω αυτές τις μικρές απορίες,που η αγνοιάμου πιθανόν να τα καθιστά έως και αφελή..

Image may contain: text that says 'Όπι ιμέρωσε o K. Χαρδαλιάς τον Δήμαρχ εδο μενη στιγμή υπάρχουν δεκάδες κρούσματ στο Ηράκλειο, τα οποιαενώ ενώ δεν νοσηλεύονται, βρίσκονται σε καραντίνα στο σπίτι τους, αλλά θεωρούνται ενεργά. Οι καταγεγραμμένε επαφές'

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις