Γ. Μαλανδράκης για τη στήριξη από ΣΥΡΙΖΑ: “Δεν ζητήσαμε χρίσμα, ούτε ερωτηθήκαμε”

Κανένα σχόλιο

Μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ και η Νομαρχιακή Επιτροπή του να ανακοίνωσε τη στήριξη στα Χανιά μεταξύ άλλων και στον νυν Δήμαρχο Πλατανιά κ. Γιάννη Μαλανδράκη, όμως αυτό δε σημαίνει ότι ο Γιάννης Μαλανδράκης ζήτησε αυτή τη στήριξη.

Αυτό τονίζει ο Δήμαρχος Πλατανιά σε κείμενό του σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι:

“Η ανακοίνωση του Κεντρικού Σύριζα η οποία  εκδόθηκε εν αγνοία μας δημιούργησε προβληματισμούς που μας αναγκάζουν να προβούμε σε ανακοίνωση ώστε να ξεκαθαριστεί το τοπίο για τις εκλογές της αυτοδιοίκησης χωρίς κομματικές παρεμβάσεις.”

"Sponsored links"

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με το Δήμαρχο Πλατανιά και εκ νέου υποψήφιο Γιάννη Μαλανδράκη:

“Η Αυτοδιοικητική Συνεργασία Πολιτών έχει από το 2010 διανύσει μια διαδρομή η οποία δεν είχε και δεν έχει κομματική ταυτότητα ούτε στηρίχθηκε σε κομματικούς μηχανισμούς.

Αυτός είναι ένας από τους κύριους λόγους που μέσα από τον συνδυασμό μας εκφράζονται προσωπικότητες από όλους τους πολιτικούς χώρους ,τους οποίους και ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη τους. Σε αυτή την πορεία συνεχίζουμε να πορευόμαστε χωρίς κανένα χρίσμα ή στήριξη από πολιτικό κόμμα καθώς ουδέποτε την ζητήσαμε, ουδέποτε ρωτηθήκαμε, ή την επιδιώξαμε.

Η ανακοίνωση του Κεντρικού Σύριζα η οποία  εκδόθηκε εν αγνοία μας δημιούργησε προβληματισμούς που μας αναγκάζουν να προβούμε σε ανακοίνωση ώστε να ξεκαθαριστεί το τοπίο για τις εκλογές της αυτοδιοίκησης χωρίς κομματικές παρεμβάσεις”.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις