Γ. Μαργαρώνης: Δε θα είμαι υποψήφιος με το ΚΙΝ.ΑΛ όμως θα στηρίξω την προσπάθεια με όλες τις δυνάμεις μου

Κανένα σχόλιο

Ο Γιάννης Μαργαρώνης, πρώην πρόεδρος του Επιμελητηριου Χανίων με επιστολή του προς την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ κ. Φώφη Γεννηματά δηλώνει ότι δε θα είναι υποψήφιος βουλευτής με το κόμμα αν και θα στηρίξει «για την τελική εκλογική επιτυχία της προσπάθειας του μεγάλου κεντρώου προοδευτικού χώρου».

Αναφέρει πιο αναλυτικά:

κα Πρόεδρε ,

"Sponsored links"

κ. Γενικέ Γραμματέα του Κινήματος Αλλαγής,

Οι ερχόμενες βουλευτικές εκλογές στις 07.07.2019 είναι οι κρισιμότερες μετά την μεταπολίτευση για την πατρίδα μας. Μετά από 10 χρόνια παρατεταμένης οικονομικής και κοινωνικής κρίσης, η χώρα δεν έχει πλέον πολλές επιλογές. Είναι μονόδρομος η επιστροφή στην κανονικότητα, χωρίς  άλλα αφηγήματα, αυταπάτες και επιλογές διχασμού.

Το τεχνητό δίπολο ΣΥΡΙΖΑ-ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ οδηγεί σε πλήρες αδιέξοδο. Οι αυτοδυναμίες πρέπει να αποτελέσουν πια παρελθόν, να υπάρξουν προγραμματικές συγκλίσεις και συνεργασίες με σκοπό και την ενότητα του ελληνικού λαού. Το ΚΙΝΑΛ οφείλει να καταθέσει μία ισχυρή πρόταση διακυβέρνησης της χώρας με στραμμένο το βλέμμα στο αύριο.  Η παράταξη και ο χώρος της κεντροαριστεράς και της σοσιαλδημοκρατίας που ανήκουμε είναι ευρύς και έχει αποδείξει ότι μπορεί να συμπεριλάβει πολλές απόψεις, οι οποίες μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες συζητιούνται και αποφασίζονται ως κεντρικές θέσεις. Η επόμενη ημέρα θα πρέπει να μας βρει ενωμένους και ισχυρούς για να μπορέσουμε να επηρεάσουμε αποφασιστικά τις εξελίξεις στο νέο πολιτικό τοπίο το οποίο διαμορφώνεται.

Με δεδομένο το κρίσιμο διακύβευμα των πρόωρων εκλογών, απαιτείται η  συσπείρωση πολιτών που με την στήριξη και την ψήφο τους στο ΚΙΝΑΛ θα οδηγήσουν την χώρα σε προοδευτική κατεύθυνση.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο και παρότι με δική  μου απόφαση δεν θα συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ στο Νομό Χανίων, θα συνεχίσω να προσφέρω για την τελική εκλογική επιτυχία της προσπάθειας του μεγάλου κεντρώου προοδευτικού χώρου και για ό,τι αυτός έχει προσφέρει στην σύγχρονη ιστορία της χώρας μας.-

Καλό αγώνα και  Καλή επιτυχία

Με τιμή

Ιωάννης Μαργαρώνης

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις