Δέκα αμερικάνοι γερουσιαστές απαιτούν από τη Λαγκάρντ να μην επιτρέψει η Ελλάδα να χρεωκοπήσει

Κανένα σχόλιο

Επιστολή – παρέμβαση, προς τη γενική διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, C. Lagarde, για τους κινδύνους που ελλοχεύουν για την παγκόσμια οικονομία από την κλιμάκωση της ελληνικής κρίσης, απέστειλαν δέκα μέλη του αμερικανικού Κογκρέσου.

Ειδικότερα, στην επιστολή τους τα μέλη του Κογκρέσου εκφράζουν την έντονη ανησυχία τους για το αδιέξοδο των διαπραγματεύσεων μεταξύ Ελλάδας και δανειστών, ενώ εκφράζουν φόβους για τον αντίκτυπο στην παγκόσμια οικονομία από την κλιμάκωση της ελληνικής κρίσης.

Συγκεκριμένα, τονίζουν πως είναι ανήσυχοι ότι εάν Ελλάδα και δανειστές δεν μπορούν να καταλήξουν σε μια συμφωνία, υπάρχει κίνδυνος σοβαρής χρηματοοικονομικής κρίσης, η οποία όχι μόνο θα καταστρέψει την ελληνική οικονομία αλλά θα επίσης θα προκαλέσει περαιτέρω ζημιά στην Ευρώπη και στην παγκόσμια οικονομία.

"Sponsored links"

Μάλιστα καλούν το Ταμείο να δείξει την αναγκαία ευελιξία ώστε να αποφευχθεί με κάθε τρόπο η χρεωκοπία της Ελλάδας

Δείτε το έγγραφο:

97987987

Στα : Κόσμος

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις