Δέσμευση για να επιταχυνθούν οι διαδικασίες ολοκλήρωσης της ασφαλτόστρωσης στον άξονα της οδού Ζυμβρακάκηδων ζήτησε και έλαβε ο Δήμαρχος Χανίων Τάσος Βάμβουκας

Κανένα σχόλιο

Σύσκεψη με την παρουσία του Δημάρχου Χανίων κ. Τάσου Βάμβουκα πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα (9/7) στον Οργανισμό Ανάπτυξης Κρήτης, με θέμα την επιτάχυνση του έργου κατασκευής του κόμβου των Μουρνιών.

Παρόντες στη σύσκεψη ήταν ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΑΚ κ. Φώτης Καζάσης, μέλη του Δ.Σ. του ΟΑΚ, ο Διευθυντής Συγκοινωνιακών έργων του ΒΟΑΚ κ. Γεώργιος Αγαπάκης, οι εκπρόσωποι της αναδόχου εταιρείας και άλλοι υπηρεσιακοί παράγοντες.

Ο Δήμαρχος Χανίων ζήτησε επιτάχυνση και δέσμευση για την ολοκλήρωση της ασφαλτόστρωσης στον άξονα της οδού Ζυμβρακάκηδων και έλαβε αντιστοίχως, τη δέσμευση ότι σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, το έργο θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου.

"Sponsored links"

Όσον αφορά την οδό Μουρνιών, λόγω της κακής κατάστασης του οδοστρώματος και λόγω της μη άμεσης έναρξης των εργασιών στο, εντός σχεδίου πόλεως, τμήμα της, ο Δήμος Χανίων θα εξετάσει εναλλακτικό τρόπο μερικής αποκατάστασης του οδοστρώματος.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις