15.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Δήλωση Π. Σημανδηράκη για τον 1 χρόνο από τον θάνατο του Μανώλη Σκουλάκη: “Θα θυμόμαστε για πάντα τόσο τον ίδιο όσο και τη σημαντική κληρονομιά που άφησε πίσω του”

Ημερομηνία:

Ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης, εκ μέρους του Προέδρου και του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων, με αφορμή τη συμπλήρωση του ενός χρόνου από τον θάνατο του Μανώλη Σκουλάκη, αναφέρει σε δήλωση του:

«Σήμερα, συμπληρώνεται ένα χρόνος από τότε που αποχωριστήκαμε τον Μανώλη Σκουλάκη, μια εμβληματική μορφή που υπηρέτησε με συνέπεια τον τόπο μας, τόσο στην κεντρική πολιτική σκηνή όσο και στην τοπική αυτοδιοίκηση, για περισσότερα από 35 χρόνια ως Υπουργός, Βουλευτής αλλά και Δήμαρχος Χανίων.

Ένας άνθρωπος αγαπητός που ξεχώρισε για το ήθος, την εντιμότητα, την εργατικότητα και την αίσθηση της προσφοράς, που τον χαρακτήριζε.

Χαρισματικός, επικοινωνιακός και αληθινός στην σχέση του με τον πολίτη, πάντοτε μαχητικός, έδινε λύσεις στα ζητήματα και τις ανάγκες του τόπου.

Θα θυμόμαστε για πάντα τόσο τον ίδιο όσο και τη σημαντική κληρονομιά που άφησε πίσω του.»

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση για τα 200 χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι

Φέτος συμπληρώνονται διακόσια χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι Κισσάμου, που έγινε από...

Κρήτη: Πειθαρχική δίωξη κατά αντιδημάρχου για παράνομες μεταδημοτεύσεις!

Βόμβα στην Αυτοδιοίκηση της Κρήτης ! Την Πειθαρχική δίωξη...