Δήμαρχος Ρεθύμνου: Ο πρώτος Δήμαρχος στην Ελλάδα που κυκλοφορεί με αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο

Κανένα σχόλιο

Με ένα 100% φιλικό προς το περιβάλλον αυτοκίνητο εμφανίστηκε ο Δήμαρχος Ρεθύμνης, Γιώργος Μαρινάκης, στην επετειακή εκδήλωση για την Ένωση της Κρήτης με την Ελλάδα στο Ίδρυμα “Ελ. Βενιζέλος” στα Χανιά.

Πρόκειται για το ηλεκτρικό μοντέλο e-Golf της Volkswagen που προμηθεύτηκε πριν από λίγο καιρό ο Δήμος, για τις ανάγκες των μετακινήσεων του Δημάρχου και όχι μόνο. Με μηδενικές εκπομπές ρύπων, το συγκεκριμένο αυτοκίνητο κοστίζει… 0 ευρώ σε κατανάλωση στον Δήμο.

Παράλληλα, σύμφωνα με το Daynight.gr ο Δήμος Ρεθύμνης προχωρά και στην εγκατάσταση φορτιστών στα διοικητικά του όρια. Ήδη, λειτουργούν τρεις (στη μαρίνα, στο δημοτικό πάρκινγκ και απέναντι από το Δημαρχείο), ενώ εγκαθίσταται και ένας ταχυφορτιστής στην περιοχή της Καλλιθέας.

"Sponsored links"

Να σημειωθεί πως ήδη στο κέντρο του Ρεθύμνου κυκλοφορεί το ηλεκτρικό λεωφορείο του ΚΤΕΛ, εξυπηρετώντας τις ανάγκες των καθημερινών μετακινήσεων των πολιτών, με ένα κυκλικό δρομολόγιο.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις