Δήμαρχος Φαιστού: Υπάρχει και δεύτερη εστία κορωνοϊού στη Μεσαρά

Κανένα σχόλιο

«Και δεύτερος μικρός πυρήνας υπάρχει στην περιοχή της Μεσαράς που μπορεί να οδηγήσει σε νέα εξάπλωση του ιού» δήλωσε στο Live Talks και τον Αντώνη Παντινάκη ο Δήμαρχος Φαιστού Γρηγόρης Νικολιδάκης τονίζοντας την ανάγκη για προσοχή και τήρηση των κανόνων μη εξάπλωσης του κοροναϊού.

Με αφορμή τα 7 κρούσματα που υπάρχουν στην περιοχή του Δήμου Φαιστού, μεταξύ των οποίων και δύο αντιδήμαρχοι , ο Δήμαρχος έκανε σαφές πως σύμφωνα με τη χαρτογράφηση που έχει γίνει, η διασπορά του ιού ξεκίνησε από θρησκευτική εκδήλωση σε μικρό χωριό του Δήμου.

Ο κ. Νικολιδάκης διευκρίνισε ωστόσο πως με δεδομένα τα αρνητικά αποτελέσματα σε ένα μεγάλο αριθμό πολιτών και υπαλλήλων του Δήμου, η ανησυχία είναι πολύ μικρότερη σε σχέση με τα όσα είχαν αρχικά εκτιμηθεί, παρ’ όλα αυτά συνεχίζεται η αναζήτηση των εστιών με νέα τεστ που πραγματοποιούνται σήμερα από την κινητή μονάδα του ΕΟΔΥ.

"Sponsored links"

Παρ’ όλα αυτά ο κ. Νικολιδάκης αποκάλυψε πως υπάρχει μια ακόμα εστία στη Μεσαρά σύμφωνα με την ενημέρωση που υπάρχει από τον ΕΟΔΥ, η οποία και θα πρέπει να ελεγχθεί. Όπως σημείωσε ωστόσο, ενώ μέλη της εστίας έχουν λάβει σαφείς οδηγίες για περιορισμό κατ’ οίκον, δεν φαίνεται να υπακούν στις οδηγίες, γεγονός που δημιουργεί νέο προβληματισμό.

Ο Δήμαρχος τόνισε την ανάγκη τήρησης όλων των οδηγιών και των κανόνων υγιεινής, κάνοντας σαφές πως ο συνολικός κίνδυνος δεν έχει ξεπεραστεί και σημειώνοντας πως χωρίς την ευθύνη όλων δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο νέας αναζωπύρωσης κρουσμάτων.

cretalive.gr

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις