Δήμαρχος Χανίων για στρατόπεδο Μαρκοπούλου: Μπαίνουμε στην τελική ευθεία

Κανένα σχόλιο

Δήλωση Δημάρχου Χανίων Τάσου Βάμβουκα για τη διαδικασία μετεγκατάστασης του στρατοπέδου Μαρκοπούλου:

Έγινε ένα σημαντικό βήμα και επιδιώκουμε το συντομότερο δυνατόν να προχωρήσουμε στην υπογραφή της πολυπόθητης συμφωνίας παραχώρησης του στρατοπέδου Μαρκοπούλου στον Δήμο Χανίων

Εκφράζω την ικανοποίησή μου για την καταβολή από το υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης των εξόδων μετεγκατάστασης του Στρατοπέδου Μαρκοπούλου, στο στρατόπεδο Ραπτοπούλου στην Αγιά.

"Sponsored links"

Ουσιαστικά είναι η τελευταία σημαντική προαπαιτούμενη ενέργεια, για να μπούμε πλέον στην τελική ευθεία των υπογραφών, με δεδομένο ότι ο Δήμος Χανίων έχει ολοκληρώσει από την πλευρά του, εγκαίρως, όλες τις δικές του και ανέμενε αυτή την πράξη.

Θα επιδιώξουμε το συντομότερο δυνατόν να προχωρήσουμε στην υπογραφή της πολυπόθητης συμφωνίας παραχώρησης του στρατοπέδου Μαρκοπούλου στον Δήμο Χανίων, ώστε το αίτημα πολλών δεκαετιών, να ικανοποιηθεί και το συγκεκριμένο στρατόπεδο να αποδοθεί στην κοινωνία των Χανίων.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις