Δήμαρχος Χερσονήσου: “Όχι” σε κλειστή δομή προσφύγων στις Γούβες

Κανένα σχόλιο

Κάθετα αντίθετος στο ενδεχόμενο δημιουργίας κλειστού τύπου δομής στο Πεδίο Βολής των Γουβών, εμφανίζεται ο δήμαρχος Χερσονήσου Γιάννης Σέγκος. Απέναντι στο σενάριο που “κυκλοφορεί” τις τελευταίες ώρες, ο κ.Σέγκος δήλωσε στο Cretalive.gr την πλήρη αντίθεση του δήμου σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, με δεδομένο τον τουριστικό χαρακτήρα τόσο της Δ.Ε. Γουβών όσο και όλου του δήμου.

Συγκεκριμένα ο κ.Σέγκος τόνισε:

“Κι εγώ προσωπικά και ο Δήμος συνολικά, τολμώ να πω ότι είμαστε κάθετα αντίθετοι στη δημιουργία κλειστού τύπου δομής στη δημοτική ενότητα Γουβών.

"Sponsored links"

Πρέπει να αναφέρω ότι η δημοτική ενότητα Γουβών και όλος ο Δήμος Χερσονήσου είναι άκρως τουριστικοί προορισμοί και είναι εξαιρετικά μεγάλο λάθος ζητώντας την επίλυση του προβλήματος σε κάποια σημεία της χώρας να δημιουργήσουμε κάπου αλλού πρόβλημα.

Ο Δήμος Χερσονήσου έχει περίπου 80.000 κρεβάτια έχει εκατοντάδες χιλιάδες διανυκτερεύσεις και εκατομμύρια τουρίστες κάθε χρόνο.

Το τουριστικό προϊόν είναι πολύ ευαίσθητο και θα ήταν εξαιρετικά μεγάλο λάθος να το διασαλεύσουμε σε έναν τέτοιο υπό ανάπτυξη προορισμό

Μάλιστα θέλουμε στα 1.300 μέτρα από το πεδίο Βολής να αναπτύξουμε μια πολύ σημαντική επένδυση, στην πρώην αμερικανική Βάση Γουρνων.

Έχει γίνει μια απλή όχληση περί εξέταση της πιθανότητας. Οφείλω να πω ξεκάθαρα ότι δεν έχω δεχθεί καμία επίσημη όχληση ότι πρόκειται να γίνει αυτό. Εξετάζουν προφανώς το ενδεχόμενο. Δεν έχω καμία επίσημη διαβεβαίωση. Ενοχλήθηκα όμως για το Πεδίο Βολής Γουβών.

Αυτό είναι εις γνώση κι άλλων συνδημοτών και συμπολιτών μας. Όλοι αναρωτιόμαστε τι πρόκειται να γίνει και καταδεικνύουμε τη βούληση μας ότι είμαστε κάθετα αντίθετοι σε αυτό το ενδεχόμενο. Δεν μπορεί να φτιαχτεί ένα τέτοιο κέντρο υποδοχής στο Δήμο Χερσονήσου και δε θα φτιαχτεί”

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις