15.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Δήμος Πλατανιά: Ο Δήμος  ουδέποτε ενεπλάκη  σε οποιαδήποτε διεργασία ή παρέμβαση που αφορά στην εκπαιδευτική διαδικασία στο Δημοτικό Σχολείο Βατολάκου

Ημερομηνία:

Ο Δήμος Πλατανια, με επιστολή του προς τον Πρόεδρο του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Χανίων αναφέρεται στη λειτουργία του Δημοτικού Σχολείου Βατολάκου.

Συγκεκριμένα στην επιστολή μεταξύ των άλλων αναφέρεται:

«….Σε πρόσφατη ανακοίνωση σας   που αφορά στη λειτουργία του Δημοτικού Σχολείο Βατολάκου, κάνετε μια ατυχή αναφορά για «καταστροφική εμπλοκή» του Δήμου στα εκπαιδευτικά δρώμενα.

Θέλουμε να σας κάνουμε σαφές ότι ο Δήμος Πλατανιά, διαχρονικά, με επίμονες ενέργειες του, έχει πετύχει τη λειτουργία του Δημοτικού Σχολείου Βατολάκου και όχι την αναστολή της λειτουργίας του, όπως αυτή προτεινόταν.

Όλα αυτά τα χρόνια και με την πίεση του Δήμου Πλατανιά, πετύχαμε την πλήρη λειτουργία του. Οι παρεμβάσεις μας προς τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας  Εκπαίδευσης και προς το Υπουργείο Παιδείας, ήταν συνεχείς και επιτυχημένες.

Επίσης η Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή του Δήμου, με έκτακτες επιχορηγήσεις καλύπτει μεγάλο μέρος των λειτουργικών αναγκών του Σχολείου, καθότι δεν επαρκεί  η τακτική χρηματοδότηση.

Τέλος θέλουμε να σας γνωρίσουμε ότι ο Δήμος  ουδέποτε ενεπλάκη  σε οποιαδήποτε διεργασία ή παρέμβαση που αφορά στην εκπαιδευτική διαδικασία και από τα προαναφερόμενα είναι σαφής  η αποφασιστική συνεισφορά του Δήμου στη λειτουργία του Σχολείου Βατολάκου.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση για τα 200 χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι

Φέτος συμπληρώνονται διακόσια χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι Κισσάμου, που έγινε από...

Κρήτη: Πειθαρχική δίωξη κατά αντιδημάρχου για παράνομες μεταδημοτεύσεις!

Βόμβα στην Αυτοδιοίκηση της Κρήτης ! Την Πειθαρχική δίωξη...